merhaba kader ortağı arkadaşlarım..cok uzun zamandır bircok konu başlığını okudum,araştırdım,notlar aldım..fakat ilk defa yazıyorum.27 yaşındayım ve uc yıllık evliyim.eşimi cok ama cok seviyorum fakat bircoğunuz gibi henuz cocuk sahibi olamadık.1,5 yıl duşunmedik daha sonra 6 ay bekledik hamile kalamayınca bişeylerin yolunda gitmediğinden şuphelendik.ben doktora gittim tsh ve prolaktinim biraz yuksek cıktı.hamile kalamamamın sebebini buldugumuzu duşunduğumuz icin eşim tahil vermedi.ben 2 ay hormon ilacları kullanıp tekrar tahlil verdim hersey yoluna girmişti,artık gebeliğin onunde bir engel kalmadığını duşunerek tekrar beklemeye koyulduk fakat 4ay daha gecti yine yok..dolu dolu 1 yıl..eşim tahlil vermeye karar verdi ve sonucu aldığımızda kocaman bir husran!!! sayı mililitrede 8,6 milyon morfoloji 1 ,ileri hız sıfır(( kadınlar kulubuyle yollarımız o gunlerde birleşti..gece gunduz okudum okudum okudum...doktora gittik varikosel dediler,doktorların kimisi ameliyat ol dedi kimisi hicbir işe yaramayacağını savundu tuz bastı kanayan yaramıza..burada okudugumuz umut dolu hikayelerden de yola cıkarak 5hafta sonrasına gun aldık..bitaraftanda boş durmayalım diye keciboynuzu kuru,bal polen propolis arısutu karışımına ve zeytinyağında bekletilmiş incire başladık.5hafta sonunda ameliyattan hemen once tekrar test yaptırdık morfoloji 1den 4e,sayı 8,6dan 15,6 milyona cıkmıştı cok sevindik.(ileri hız yine sıfır) tam uc ay once ameliyatı olduk,uc ay boyunca keciboynuzu kuru bol bol ceviz badem muz yedik tahlil gununu iple cektik umutlarla bekledik fakat 3gun once yeni bir sonuc yine başımızdan aşağı kaynar suları doktu..morfoloji ve ileri hız kocaman bir sıfır olmus,sayıda 6 milyona duşmuştu..yani ilk tahlilimizden bile kotu..ama ben umudumu yitirmedim,yitirmicem..iki gun gece gunduz ağladıktan sonra kullerimizden doğmaya karar verdık simdi proxeed plus,keciboynuzu kuru,l.argınıne bal polen arısutu macunu ve evicap e vitaminine başlıyoruz..3 ay yılmadan devam edicez inşallah..şifa tabi Rabbimden ama bizde elimizden geleni yapıcaz..VE ŞUNA GONULDEN İNANIYORUM Kİ,BENDE BİRGUN BURAYA HAMİLEYİMM YAZICAM..