Merhabalar,

Şimdiii olayların taa en başına gidecek olursak. Bizim aile dostumuz olan aynı zamanda bağ bahce işlerimiz ile ilgilenen bir amca var. Beni cok sever. Benimle yaşıt bir oğlu var. Surekli şaka ile karışık benim gibi bir gelini olmasını istediğini soyleyip durur. Oğlu ile tanışıklığımız yoktur ama. Haziran ayının sonlarına doğru oğlu ile aynı mesleği icra ettiğimiz icin Instagram hesabı herkese acık, takibe almıştım. O da beni takip etmeye ve fotoğraflarımı beğenmeye başladı. Daha sonra terfi alınca ben onu tebrik ettim. O da sanırım aynı memleketliyiz dedi. Ben de evet ben sizi babanızdan dolayı tanıyorum ancak siz beni tanımazsınız dedim. Cocuk aaa evet babam bama sizden bahsetmişti dedi Neyse o gun bugundur benim Instagram hesabımdaki butun fotoları beğeniyor. Birbirimizin hikayelerine yorum yazıp sohbet ediyoruz. Ben yaşadığım şehre davet etmiştim.Gezmeyi cok seviyor. Eylul ayının sonunda geleceğini soyledi. Arkadaşlarım beni beğendiği ve tanımak icin geleceğini soyluyor ama ben pek oyle duşunemiyorum. Kendisi yeşil ışık yakabilecegim biri. Bu arada gecen hafta ikimizde İstanbul'da idik. Ancak goruşmedik orada. Sizden bu konu ile ilgili yorum istiyorum. Yani cocuk beğenmiş midir? Geldiğinde bir elektriklenme olabilir mi diye. Cok teşekkur ederim