Merhaba,
Bebekten sonra pskolojim gercekten,cok bozuldu.bir de engelli ablam var annem vefat etti onun bakımida bende yakın zamanda pskiyatriyr gittim antidepresan verdi emzirdigin icin kullanıp kullanmamak arasında kaldım ama cok agresif oldum bebek bakmak bu kadar zormu yoksa bebegimm zor bilmiyorum ama iki dakika durmuyor ek gıdaya gectik onun yemeğini yapmakta bile zorlaniyorum 8 aylık oldu zamanla kolaylaşacağını dusunmustum ama daha da zorlaştı benim icin evden bir turlu dışarıya cıkamıyorum yemek yap bebekle ilgilen ablamla ilgilen . artık gercekten cok bunaldim şu sıralar cok huysuz dis cıkarıyor snairim surekli ağlıyorum destek olacak kimse yok eşim destek olmaya calışıyor ama ruh sağlığım cok bozuldu gun icinde ne dışarı cıkabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum butun bebekler boyle mi anneler gun icinde neler yapıyor merak ediyorum yoksa ben mi beceremiyorum
--evet yardımcı ariyorum belki tanıdığınız biri vardır ihtiyacı olan yatılı yada yarı zamanlı bir bakıcı bende evdeyim zaten sabırlı ve şefkatli biri ?