Herkese merhabalar oncelikle hepinize iyi akşamlar dilerim hanımlar
Uzun suredir bir ilişkim var 6 sene oldu diyebilirim. Ben hayatımı cok uzun zaman once yoluna koydum fakat sevgilim henuz 6 aydır calışıyor . Ve ikinci işi. Son işine 2 ay once girdi asgari ucret ile başladı ve yılbaşından sonra maaş konuşulacak . Fakat ne kadar artar bilmiyoruz ki cok buyuk bir artış olmayabilir. Bu arada muhendisiz.
Ailem cok uzun zamandır biliyor. Babamla yuz yuze konuşmasakta haberdar. Ve babam tam bir Turk aile babası . Boyle konularda cok esnek olmayan biri. Ve tersi kotudur diyebilirim.
Bazen dışarıdan geldikten sonra surat astığını farkediyordum ama uzerine cok durmuyordum. Dun annem babamın son dışarı cıkışımda bu saate kadar nerede? Kimle birlikte? Ne yapıyor ? Nerede kaldı? Dışarıda insanların başına gelenler duyuyoruz biliyoruz diye darlamış. Annem bunu dediğinde cok rahatsız oldum.
Ve sevgilimle paylaştım. Annen konuşsa yeni işe girdiğimden bahsetse ve durumu toparlayınca adım atacağımı soylese dedi. Konu biraz uzadı ve gerginlik yaşadık. Konu şu ki ben şu raddeye gelmemek icin ona her konuda destek oldum. Elimden geleni yapıyorum cok cabalıyorum birşeyleri hızlandırmak icin diyor. Ama ben bu şekilde yaklaşmasını acıkcası kendime pek yediremiyorum.
Benim ondan boyle bir beklentim olduğunu soyleyip darlamadım hic bir zaman. Artık dun en sonunda bu konuşma annemle değil benimle yapılsa ne yapacaktık dediğimde soyler misin şuan asgari ucretle calışırken buna nasıl cesaret edebilirim dedi .
Ben anlayışsız biri değilim. Bu kişinin ailesi varlıklı bir aile. Bir adım atmak istese her turlu desteği sunabilecek bir aile. Butun bunları gectim ya evet bir adını koyalım, nişan yapalım ben durumu duzeltince maaşımı yukseltince duğunu yaparız ailene karşı mahcup olma demesini beklerdim. Ben ailemden evlenince para almak istemiyorum diyor. Kimse ister ki. Şu haliyle hadi evlenelim demedim de zaten. Ama zor bir durumda kaldığımı duşunup bir cozum uretmek icin duşunulemez miydi ?
Bu arada kendisi babamla tanışıp durumunu izah etmek istediğini soylemişti yaklaşık 1 sene once. Ama benim babam bu şekilde yaklaşılacak biri değil diye ben kabul etmemiştim. Bana sana bunu teklif ettim kabul etmedin mecbur bekleyeceğiz oyleyse dedi
Sizce ben cok mu anlayışsız davranıp alınganlık ediyorum. Sizin beklentiniz ne olurdu bu durumda
O kadar kotu hissediyorum ki şuan birşey olsa bile zoraki olduğunu hissedeceğim ama bu haliyle de karşımda benim aileme karşı zor durumda kaldığım onemsenmiyor gibi hissediyorum
Yorumlarınız cok kıymetli benim icin
Şimdiden teşekkur ederim