..mrblar kısaca ..
Hastanede yatıyoruz cocuğum hasta bir haftadır .. 7-24ben varım arada bir gelip gidip ilgileniyor kocam ..bayan doktorlara karşı pek bir ilgili soru soruyor onlarla alakalı.. dun bir şey soracak kadına ismiyle hitap etti .. kıyameti kopardım .. cekti gtti .. telefonunu elime geciridm .. kadının butun sosyal medyalardan araştırmış ozel hesaplarını ..
.... 2-3 sene once ben acıklık olmuştum ordaki hemşireye değişik davranıyordu arkadaşım da yanımdaydı hatta uyardı kocana dikkat et demişti o hemşireyi sosyal medyadan aramıştı .. bana tayin olduğu zamanı bile soyledi senden once ondan hoslanmissin gbi konuştu .. peşinden koştum dedi ..
3 sene once cocuğun bebekken yine bir gun hastalandı başka bir ilcede ozel bir hastaneye gittik .. acilde gencten yine bayan bir doktor denk geldi baktı gittik .. bir şey oldu yine elime gevirmistim telefonunu o doktor bayanı twittrdan aratmis ..
Bir oldu iki oldu hadi yanlış anlamayım diyorum .. bu şekilde neden davranıyor acık acık yuzuune vurmadım ne yapmam lazm ?!!!