Arkadaşlar merhaba, konuyu nerece acmam gerektiğini bilmiyorum. Bu şekilde actım oncelikle kusura bakmayın.
Annem vefat edeli 2 sene oldu. Kız kardeşim 600 km uzakta evli, ben babama yarım saat uzakta evliyim bir kızım var ve şuan hamileyim. Annemden sonra her hafta sonu babamın yanında kalırım, yemek temizlik, camaşır vs. Tum işlerini yapar ona ses olmaya calışırım. Hafta icinde evimdeyim. Ozel hayatımı bir kenara bıraktım fakat bir zaman sonra benim gidip gelmemle olmadığını ve babamın yanlız bunalıma girdiğini farkettim. Haklı olarak... Annemin acısı ne kadar buyuk olursa olsun, geride babam kaldı ve onunda mutluluğunu duşunmem gerektiğine karar verdim ve babama evlilik hakkında fikrini sordum, o da evde bir ses olsun istiyorum diye cevapladı. Temiz birini bulmaya calışırken kendisi cevremiz aracılığı ile kriterlerine uygu bir bayan ile bir kac gundur telefonda goruşmuş ve bir kerede yuz yuze goruşme yapıp aklıma yattigini soyledi. Bizimle de tanistiracak. Ben ve kız kardeşim sorunsuz ve babamdan maddi bir destek alan kişiler değiliz. Yani gelen kişi babamla mutlu olsun yeter. Sorum şu ki, bu ikinci evliliklerde tanışma nasıl olur?Nerede tanisilir? Nasıl sorular sormalıyım. Giderken birşeyler goturulur mu?yada olumlu goruşmelerimiz sonrası olduki nikah yapılacak, bizim uzerimize duşen gorevler nedir. Malum ortalık Tekin değil. Sorup danisacagimiz aile buyuklerimiz yok. Bana detaylı şeyler anlatırsanız sevinirim...