Hanımlar merhaba
Bir yılı aşkın evliyim . Sorunum tamamen evli olduğum kişi . Biz ailelerimizden uzakta oturuyoruz . Evli olduğum kişiye gore ailesiyle cok az gorusuyormus . Bir ay once bizdelerdi oodan onceki haftalarda bir şekilde gene gorustuk aileme gideetkrn uğradık neden gelirken neden ailesine uğramadık sorun oldu . Ailesine bir hafta sonra gidecektik cunku . Cumadan iş cıkışı gitmeyelim dedim cunku gelmemiz akşam 10 u bulacak burda da yer yatağında yatıyoruz mecburen ve belim tutuluyor zaten oturamayacaksin sabahtan kahvaltıya gidelim demişim bu da problem oldu . Donuşte gec cikmayalim dediğim icin burnumdan getirdi akşam 8 den sonra cikmaliymisiz oyle cıkınca 12 de evdeyiz ve ben sabahları iş icin en gec yedide kalkıyorum.
Gitmesine gelmesine problem yapmıyorum uygun olduğumuz her an buradayız benim aileme yılda iki defa gorebiliyoruz uzak yerde oturuyorlar ama oraya gittiğimizde bile giderken gelirken ugrayalim diyor . Oysaki gittigimiz gun sayısı uc gunu gecmez . İşten dolayı izin alamıyoruz . Onun ailesinden iki ayda bir en gec hafta sonu kalırız . Oysaki neden senin ailende uc gun kaldikta benimkinde kalmadık dedi .
Bu sorunları en son sekiz ay onceleri yaşamıştık ve bitti sanmıştım . Ama ne oluyor anlamıyorum . Tamam ben ailesine gitmeye bayılmıyorum cok kalabalık bir aile ve uc dort aileye surekli yemek surekli ayaktayım .Bilmiyorum cocuk duşunuyordum ve pco hastasi olduğum icin zor olacak . Şu durumda ondan da vazgectim . Tek beklentim biraz anlayışlı olması ama soz konusu ailesi olunca sanırım surekli ikinci planda olacağım duzeldigini sansamda.