Merhabalar ,Şu an aşırı sinirliyim arkadaşlar ,bi kac gun once apartmanda miyavlamasuna uyandığım bi kedi gelmiş ben 1. Katta oturuyorum ,kediye dokunamam ,oyle evime alamam ama vicdanım var yani beslerim .. Cok acıktı herhalde o kadar miyavladı zaten kimsenin umrunda olmaz burada ,kalktım bişeyler koydum kapımın onune geldi yedi ,2 gun 14.30 a kadar evdeydim gelmedi akşam 6 gibi geldim yine yoktu ..

Bugun sabah yine geldi ac belli ki hemen gitti ben bişeyler hazırlayıp koyana kadar ..

Ben de kapının onune o tabağına yemek koydum ,2 kere baktım gelmemişti , sonra bi bakayım dedim ki tabağım yok ,biri alıp goturmuş ,dedim belki apartmanda olmasından rahatsız olmuşlardır ,aşağıya bırakmışlardır orada yesin diye ,ne yemek var ne tabak muhtemelen cope atıldı ..

Belde de yaşıyorum , apartmandakiler copleri 3.4 kattan aşağıya atan ,merdivende sigara acıp izmaritini yere atan , bebek bezini balkonumuza atan , coplerini aşağıya inmeyip yukarıdan fırlatan ,binanın elektrik parasını vermeyip elektrik kesilince kavga ede ede veren insanlar .. ben de bir den gelince kedi , rahatsız olduklarını duşunmedim .. bu kadar hassas olan insan bu dediklerimi de yapmaz zaten burada da seve isteye kalmıyorum mecburluktan ..

Arkadaşlar insan olan kapımı calıp ,ablacım rahatsız oluyoruz gelmesin kedi deseler kapıya indiririm zaten ama 1. Kattayım diye ,zaten ust katlara bile gitmiyor aşağıda kapı onunde miyavlıyor ..

Alıp tabağıma kadar cope atmışlar boyle bi insanlık olabilir mi Ya ,uyarsalar yine gerekeni yaparım ama şimdi aşırı sinirlendim ,size giren cıkan yok ,rahatsız olursan da soylersin ,bunlardan o da beklenmez de işte ,kediye cok uzuldum yani hatalı mıydım kapımın onune yiyecek koymakla ??