Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve konuyla alakali bilgisi olan arkadaşlar lutfen yardımcı olsunlar. Ben 1 cocuk annesi bir bayanım 4 senedir 2. Cocuğu istiyorum fakat olmuyordu yapılan uzun tektikler sonucunda tuplerim in ikisininde tıkalı olduğunu oğrendim ve şok oldum 1 cocuktan sonra kesinlikle beklemediğim bir durumdu. Nisan ayında laparoskopi oldum doktorum tuplerin cok ama cok fazla tıkanıklığı olduğunu ama 5 saat sonunda acabildigini soyledi. Ardından tekrar calışmalara başladık bu sırada şehir dolayısıyla doktor değiştirdim bu sure zarfında hamile kalamadim 3 gun once yeni doktorum yeni bir hsg istedi acaba tekrar tıkandımi diye sonuc temizdi tekrar tıkanmamış cok şukur ancak hamile kalamiyorum internette dolaşırken tuplerin islevini yitirmesi gibi bir durumun varlığını da oğrendim acaba tuplerim acık ama islevsiz mi kafam cok karıştı bu durum nasıl anlaşılır laparoskopi sonrası hamile kalan var mı var sa ne kadar sure sonra hamile kaldınız şimdiden cvp larıniz icin teşekkurler