Arkadaşlar herkese merhaba,
Calışma şeklimden, şartlarımdan ve bu hafta acığa cıkan bir konudan bahsedeceğim. İzleyeceğim yol ile ilgili desteklerinize ihtiyacım var.
Finans sektorundeyim. Henuz işe başlayalı 6 ay oldu. Evden calışıyorum benim haricimde bolumumde 1 yonetici mevcut.
Kendisi veya ben izinde olduğumuzda surekli kardeş ekipten destek istiyoruz. Onlarda istemeye istemeye laf ederek yapıyorlar. Onu yaparkende belli şartları var şu işleri yapamam,bekleyeceksin asıl işimle ilgileniyorum gibi.
bu tur orneklerde cıldırdığım cok anlar oldu.
Kadro acılması icin goruştuk mumkun olmadığını soylediler.
Her neyse,
Bu hafta yoneticimin farklı bi bolume gecişinin gercekleşeceğini oğrendim. Ben başa geciyorum yani. Ama takdir edersinizki daha gorevimde cok yeniyim. Surekli kadını arayarak bilgi alan not alan ben boyle bi sorumluluğun altına giremeyeceğimden cok korkuyorum. Ve ayrıca tek kişi olmak beni cok urkutuyor. Diğer kardeş ekibin asla bilgisi yok biz ne dersek onu yapıyorlar yani okalip bu yanlıs diyip beni uyandıracak kimsem yok.
yeni iş arayışlarına başladım. Maalesef.
Yani gitmeden yoneticimle konuşup neler yapılabilir,duşundukleri şeyler neler bunları bilmek istediğim icin kendisi ile toplantı mı talep etmeliyim,yoksa kadere boyun eğip devam mı etmeliyim?
siz konusur muydunuz? Bu kaygılarınız ve korkularınızı dışa vurur muydunuz yani?