Kızlar sorunlar bir turlu bitmiyor.
Sessiz kaldığım icin sanırsam..
Eşimin kız kardeşi muska yaptı bize illa evliliğiniz icin dedi ben de cok korkarım boyle işlerden eşimde asla inanmaz ama kardeşi her gun aradı ne yaparsanız yapın dedim. Kardeşi devam etmek istedi eşim hayır dedi sonra ben anneme bahsettim bu olaydan cok korktum gunah ayrı, para meselesi ayrı oldu.
Kv anneme kızın, kızımla ilgilenmiyo, goruşmuyor demiş annemde en son goruşmuyorsa hoca nerden buluyor kızınız demiş.
Goruşmek istemedim doğru hep hoca anlatıyor.
Sonra kb bana dedikoducu, raporcu, annenin aklına uyan, evliliğiniz icin kızım yapmış bunu dedi kv anneme asla soylemem demiş bu arada soylemiş nedense.
Sonra bana seni kız aldık gelin cıktın, gelmiyorsun seninle de ailenle de goruşmeyeceğim dedi.
Babana soyleme dedi bir de ben şoka girdim ciddi anlamda bağırdı eşimde ablası ile balkona gitti beni bırakıp.
Bana vesvesecisin, hep ağlıyorsun, oğlumu mutlu edemez dedim dedi.
Şimdi de bir şey yokmuş gibi perşembe kv doğum gunu var bekliyorlar ben asla gitmek istemiyorum sizce bu kadarı hak etmiş miyim?
Bundan once de cok aramıyorum diye adam hep laf sokuyordu.
Duğun yapacağım da bile pandemiden ertelendi bana senden gıcık aldım oğlumu bize getirmiyosun, duğune gelmiyorum dedi eşim duğunden vaz geciyordu mecbur ozur diledim ama ağlayarak cunku bu laflar icime oturdu 25 yaşındayım daha once kimse bana dedikoducu, vesveseci demedi herkes ince yureklisin derken bu adam benim psikolojimi bozuyor en son goruşme de bana cok duşunme her şeyi psikiyatriste gideceksin dedi.
Kızı ile goruşmediğim icinde beni ciğnedi diyormuş eşim de ciğnedik diyo utanmadan.
Karışık oldu mu inanın bilmiyorum cok doluyum siz olsanız Allah aşkına bu aileyi, arar sorar mısınız?
Dogum gunune gider misiniz? Arayıp kutlar mısınız?
Tek hatam onlara yakın olmamak ve hocayı anneme demekmiş oyle dediler bi de