kızlar selam. amh sonucumu bugun aldım... sonuc 0.4 ne yazık ki. 29 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var. seneye ikinci bebeği duşunuyorduk fakat doktorum fsh değerimi 10.45 gorunce amh değerime de bakmak istedi. bugun telefonda konuştuğumuz kadarıyla adetimin 3. gunu gidicem, folikul sayıma bakıcak. 4 un altında folikul varsa direk tup bebek yapalm zaman kaybetmeyelim, 4 un uzerindeyse klomen tedavisi yapıp 6 ay kendi haline bırakalım dedi.
benim kafam inanılmaz karıştı... cok şukur 1 tane meleğim var ama 2. bebeği her zaman daha yeni doğum yaptığımda bile zamanı gelince istiyordum.
şimdi sizden fikir almak istediğim konu şu, sizce direk tup bebek tedavisine başlamalı mıyım doktorum derse?
yoksa folikul sayım 4ten azsa bile kendi haline bırakıp en azından 6-8 ay korunmadan doğal yollarla mı denesem?
doktorumun soylediği, 1 sene sonra amh iyice duşup seni erken menepoza sokabilir...
tam bir kumar sanki... ne yapmalı sizce?
he bir de hayıt tohumu aldım ama bu ay ilk defa korunmadık Allah'tan mucize ya, belki de hamile kalabilmişimdir diyerek icmiyorum cayı sokturur korkusuyla. doğru mu yapıyorum yoksa yine de iciyim mi bu cayı?
lutfen fikir verin dostlar amh sonucuna gore hemen tedaviye başlanmalı mı sizce?
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Tüp Bebek
- lutfen fikir verin dostlar amh sonucuna gore hemen tedaviye başlanmalı mı sizce?