Merhabalar, goruş istediğim konu ilişkimle alakalı. benim neredeyse 5 senelik bir ilişkim var ve artık aileler de tanıştı cok yakında inşallah nasipse nişan yapmayı planlıyoruz hayırlısıyla. Erkek arkadaşım gecen sene uniden mezun oldu ama maalesef atanamadı, daha sonra da işsiz kalmamak ve nişan/duğun icin para biriktirmek adına Antalya'da abisinin calıştığı otelde işe başladı oda. Abisi turizmci ve Antalyada luks bir otelde calışıyor. Erkek arkadaşım da otelin barında garsonluk yapıyor. Başlarda gecici olarak girmişti bu işe ama kadroya aldılar, zamanla belki daha da yukselirim iyi para kazanırım diyor. Şu anda da nişan icin bir miktar para da biriktirdi. Ama ne bileyim eğlence sektorunde kalıcı olacak calışacak olması beni bir miktar rahatsız ediyor. Ve insanların da bu konuda onyargıları var işte ne bileyim hep şuphe icinde olursun icin rahat etmez işte etrafında guzel Seksi kadınlar olur surekli, kuruntulanırsın, o calışma sektoru daha cok bekar adamlar icin, evli bir adam ords calışmamalı bence vs vs gibi soylemler. Ona guveniyorum ama ne bileyim yine de başka bir sektorde olması daha iyi olurdu. Şimdi de nişan ve evlilik gibi bir yola girmeye hazırlandığımız icin aklıma takıldı, duşunuyorum surekli. Siz olsanız ne yapardınız? Destekler miydiniz?