Merhaba sevgili kk uyeleri. Konuyu biraz dağınık anlatacağım icin ozur dilerim en baştan.

Evimde her an her şey duzenli ve temiz olsun takıntım var. Sırf bu yuzden evde 3 lavabo olmasına rağmen yalnızca 1 ini kullandırtıyorum kendime ve eşime Halbuki bir lavabonun temizliği ne kadar vakit alabilir değil mi :/ Ve gittiğim her misafirlikte ister kankam olsun ister kuzenim ozellikle mutfak dolapları ile banyo dolapları ve kiler duzenlerini karıştırmak istiyorum. Kendimi onlarla kıyaslayıp tatmin olmak istiyorum ve mutlu da oluyorum. Mesela en son cok duzenli olduğunu duşunduğum bir akrabamda yatıya kaldım buzdolabını ve mutfak dolaplarını yardım bahanesiyle acıp kapattım birkac sefer. Bama gore oldukca Duzensiz geldi ve tatmin oldum bundan sebepsiz yere..

Evimin surekli duzenli resimlerini cekip evimi merak edenlere gosteriyorum ve herkes cok imreniyor ne kadar duzenli diye... İşte sanki onlar beni bir gun duzensiz yakalayacak olurlarsa laf edeceklermiş gibi sacma salak duşuncelerim var...

Ustune bir de bebeğim oldu şimdi eskiden boyle şıkır şıkır kıpır kıpır bir insanken şimdi dişimi fırcalayıp dış almaya zor vakit buluyorum ve yine insanlar sanki benim bu aciz halimden mutlu olup nemalanacaklarmış gibi geliyor... Ki etrafımda iki uc insan cok acık bir şekilde "Cokmuşsun resmen." dedi...