Merhaba hanımlar nasılsınız iyisinizdir inşAllah
Yaklaşık 3 hafta once erkek arkadaşım ile goruşmeyi tamamen sonlandırmıştık.Biraz cekişmeli bir ayrılık oldu birbirimizi kırıcı bir şekilde ayrıldık fakat gunden gune birbirimizi ozlemeye başladık.Ozlediğini nerden biliyorsun diyenler icin aslında birbirimizi engellemiştik her yerden ve ben de pazar gunu acaba dedim engeli kaldırdı mı diye aramayı denedim cunku seviyorum ozluyorum.Aradım ve engelliydi telefon o şekilde direk kendini meşgule attı.
Sonra bi baktım beni aramaya başladı iki kere aradı acmadım sonra tekrar arayınca actım ve tekrardan konuşmaya başladık.Dun de oturup konuşmak istediğini cok onemli olduğunu soyledi.Bugun oturup konuşacağız.
Fakat ben kendimi cok kotu hissediyorum cunku daha oncesinde ilişkimi babam oğrenmişti ve onceliğimin iş bulmak olduğunu soylemişti.Bu sebepten oturu gunlerce konuşmadık kızmış kusmuştu.Annem ve babama ilişkimin bittiğini soylediğimde bir daha ilişkimin olmamasını istediler.Annem goruşmemi istemedi cunku bana karşı hal ve hareketlerini yanlış buluyordu.
Şimdi ise benimle goruşmek istiyor ve gercekten aramızın duzelmesini istiyor olabilir.Her şeyi halledebiliriz diye duşunuyorum.
Fakat aileme karşı da kotu hissediyorum sanki arkalarından iş cevirecekmişim gibi.
erkek arkadaşımı gercekten cok seviyorum onu ozluyorum onsuz mutlu değilim ama o varken de aileme karşı kotu hissediyorum.
Siz olsanız napardınız bu durumda
Lutfen bana karşı kırıcı yorumlar yapmayın