iyi akşamlar. yalnızca bu konuyu acmak icin actım hesabı. fikirlerinizi ve tecrubelerinizi paylaşabilirseniz cok sevinirim.
cok fazla ayrıntıya girmeden anlatmaya calışacağım. sevgilimle ayrılalımız 1 bucuk ay gibi bir sure oldu, belki daha fazla. o beni terketti. ben ilk başta tamam dedim ama daha sonra neden diye kendime sormadan yapamıyordum. genel anlamda anlaşamadığımız noktalar vardı ve son zamanlarda baya tartışır olmuştuk ama terk edişinden once net bir konu yoktu. ondan oncesinde bana olan ilgisi cok guzeldi ama aynı zamanda eski sevgilisinin psikopatca kısıtlamaları yuzunden ilişkiden korkar bir yapısı da vardı. neyse ben bir slaklık yapıp ayrıldıktan 10 gun kadar sonra yazdım. aradım. hep goruldu attı aramalara donmedi. kendimi cok aciz konuma duşurdum, cok pişmanım. en sonunda resti cektim ben de. o gunden beri bir aydan daha fazla zaman gecti en ufak bir iletişimde bulunmadık. ben kesinlikle bir daha iletişime gecmeyeceğim. o hatayı bir kez yaptım ama acaba o doner mi cok merak ediyorum. numaramı silmemiş, herhangi bir platformdan da cıkarmamıştı ben onu cıkarttım her yerden. buna benzer bir olay yaşayan ve terk eden sevgilisi geri donenler var mı? tecrubelerinizi aktarabilirseniz cok sevinirim.
guncelleme:
hanımlar konuya guncelleme getiriyorum:
2 gun once nasılsın? yazdı.
mesajı sabahtan gordum geceleyin cevap verdim:
iyiyim, teşekkur ederim. sen nasılsın? yazdım.
goruldu atıp bıraktı. cıldırmak uzereyim bu ne oluyor şimdi?