Uzun bı sureden sonra kk ya kayıt olmaya karar verdim ablalarım oncelikle ben 17yaşimi doldurmuş bir kızım yaklaşık 4.5senedir adet goruyorum aslında goruyorum denemez son 3 yıldır kendi kendime adet olamaz oldum 6 ay boyunca adet olmadığım zamanlar oldu bu surecler sonunda kendimi hep doktorda buldum bazıları ufaksın dediler ilk 2 yıl boyle olması normal dediler 2 yıl geceli cook zaman oldu ama hala bir duzelme yok bı doktor tarlusal verdi 6 ay kullan dedi başka bı doktorda bu ilac seni sadece o ay adet yapar diğer ay işe yaramaz yani tedavi de işe yaramaz dedi.bu yıl tekrar gittim doktora yumurtalıklarimda hic sorun yokmuş kisi yokmuş ama hormonlarında duzensizlik varmış hala yaşımın ufak olduğunu hemen ilac vermek istemediklerini soyluyorlar ama ben seneye universiteye gideceğim ama hala bir genckız gibi adet olamıyorum [B[/B] bırakın her ay adet olmayı ben iki ayda bire de razıyım
İnanın denemediğim bitki kalmadı soğan suyu hayıt tohumu civanpercemi corek otu hepsi ama ben hala duzenli adet olamıyorum ve doktorlar hala erken diyorlar o zaman erkennteşhis denen şeyin ne gereği var onu anlamıyorum:2:İnanın artık hergune defalarca ağlıyorum adet olamamam o kadar cok stres uzuntu yapıyordu haberleri izlerken bile en ufak bişeyler beni ağlatıyor
İnanın artık arkadaşlarım adet oldum deyince Allah'a isyan etmiyorum asla ama doktor doktor dolaşmadan 3 yıldır o kadar cok yoruldumki genetikte değil maşallah annem bu yaşında saat gibi adet olur hic gunu şaşırmadan artık onu bile kafama takar oldum annem bile bu yaşındanolurken ben daha gencecik kızken olamıyorum diyorum
Belki bazılarınıza cok kafama takiyorum gibi gelicek ama ben bu konuda artık cok hassas oldum cekmeyin anlayamaz o kadar cok korkuyorumki ılerde anne olamıycam diye inanın erken tedavi icin herşeyi yapıyorum ama doktorlar hep boş gonderdiler beni veya başındannsavmak icin aylık yarar sağlayan ilaclar verdiler ablalariım hergune bu hormonlarım yuzunden ağlamamdan yoruldum derdimi anlatıcım kimsem yoktu cunku etrafımda herkes duzenli adet oluyor bitek ben boylemin sizinle dertleşmem istedim konumunda buraya actım cunku bu benim icin cook buyuk bir dert