Merhaba kızlar, eşim nerdeyse 8.500 TL maaş alıyor, ben de 4.500 civarı. Benim maasim ile yatırım yapıp, eşimin maaşı ile evi gecindiriyorduk.Ev kiramızın 750 TL olduğu bir yerde yaşıyoruz. Gecen ay, benden ev kirasını ve bir miktarda para istedi, yetmiyor diye ve banka hesabını gosterdi telefondan. Sadece bir onceki ay doğum hediyesi olarak 1 bilezik almıştı, bundan oturu gecici zorlanmış olabilir. Hep mi boyle yapacak bilemiyorum. Cocuklarımız 2 aylık ve 2 yaş ve bebeğin kıyafet masrafı dahi yok, yeğenlerimden aldıklarımizla en az 2 sene idare eder, sigaram yok, marka duşkunluğu m yok. Taksit,kredi yok, gezme tozma haftada 1 olurdu ama cocuklardan oturu senelerdir yok zaten, bebeğim sut artı mama ile besleniyor,mama masrafı acısından yazdım. Dışarda yeme icme olayı da yok ki para gitsin, fırsat yok. Bezi de hesaba katalım yorumlarda Bana soylediğinde pek yorum yapmadım, ekledi; sen birşeyin fiyatından anlamıyorsun gibi bir soylemde bulundu,pazar masrafı vb diyor. Kızlar ben hesap kitap kalemlerinden net anlamadığımdan yorum yapamadım ama hesap etmeden duşunduğumde her ay 8.500 harcanması ... Bilmiyorum hep dile getirecek gibi ....