Kizlar benim yumurta toplama isleminden sonra agrim bayagi fazla oldu iki kez agri kesici yapildi ama pek kesilmedi daha sonra kustum. biraz iyi gibi oldum cikardilar beni. eve gelince cok kotu oldum agrim azalacagina artti cok kez kustum fenalik geldi narkozdandir dedim biraz bekledim lavobaya kalkayim derken bayildim. esim ambulans cagirdi hastanenin aciline gittik ordada kustum serum takip gonderdiler narkozdan olabilir dediler. gecede cok siddetli karin agrim oldu yine kustum ama ondan sonra biraz rahatladim sonrada daha kusmadim ama agrilarim hala gecmedi idrarimi yaparken zorlaniyorum yuruyemiyorum bile. bide ates te yapiyor. doktorum esime yumurtaliklar su toplamis olabilir dedi o yuzden olabilirmis zamanla gecermis daha onceki 2 denememde hic boyle bisey olmamisti hepside cok kolaydi bunda cok cektim halada cekiyorum bugun transfer yapildi insallah bu sefer olurda cektiklerime deger(butun ugrasanlarinda insallah) aranizda benim gibi olan varmi kizlar varsa ne kadar zamanda duzelme oldu eger varsa bana cevap yazabilirlermi?