Kızlar merhaba,

Buraya daha once de bununla alakalı bir konu acmıştım. 10 senelik cok samimi arkadaşımla aramız bozuldu. Ama ortada ne kavga ne tartışma var. Sadece cok dolduğum icin biraz sacma bir anda patladım. Ozetlemek gerekirse, başka bir arkadaşımdan gelen doğum gunu hediyesiyle alakalı bir soru sormuştum onun olduğu gruba. Napabilirim bakamıyorum oluyor diye, o da anlatmaktan bıkmadığı sevgilisinden konuyu acıp baak aynısını bana x aldı, bende de var bakması cok kolay, benimkine bak ne guzel oldu vs diye anlatmaya başlayınca ben de yeter diye yukseldim biraz ama dediğim gibi hic tartışma vs olmadı ve o gundur bugundur toplamda 5 aydır konuşmuyoruz.
Anladığım kadarıyla o bana kırıldı, ama ben de onun sevgilisini dinlemekten o kadar cok yoruldum ki, bu bizim aramızdaki olay yaşanmadan bir onceki gune kadar, tam 1 ay boyunca problemleri vardı ve Her gun her dk, kavgaları kufurleri bilmem nelerini anlatıyordu ertesi gun de baaaak bunu bana x aldı bilmem ne diye hicbir şey olmamış gibi yine onu dahil edince ya yeter artık oldum. Cok sıkıntılı ilişkileri var kavga,kufur kıyamet, ayrıl barış şeklinde. Ve gundeminde bundan başka olay yok. İyi kotu ne olsa sadece ondan ve ailesinden bahseder.
neyse uzatmayım ben durumumuzdan memnunum. Kus,kırgın olmak hoş değil ama en azından cahillik mutluluk getiriyor. Her gun o kavgaları dinlemiyorum ya kafam nasıl huzurlu.
Ama diğer yandan da, yakın zamanda doğum gunu var. Kutlasam mı kutlamasam mı diye kararsızım.
Ben onun olduğu şehre gittim, bana hic yazmadı acaba benim yazmamı mı bekledi bilmiyorum ama hayatına dair bir şey oğrenmemek icin iletişime gecmek istemedim. İlk iletişime gecen olmak da istemiyorum.
Cunku o kavga gurultu senelerdir boyle iki tarafın da ayrılmaya niyeti yok, bu hikayede yanan ben oldum. Ozellikle kapanmalar da surekli bunları dinliyordum. Okul vs varken de buluşunca surekli bu muhabbetler donuyordu. Yani bu mayın tarlasına girmeden konuşmak imkansız arkadaşımla. Sevdiğim bir şeyden bile bahsetsem aaa x de sever diye başlıyor anlatmaya. Ya da kısa sureli bir işe girmiştim ilk onu aradım haber vermek icin,aaaaa xin ailesi de boyle iş kurmak istiyor diyip başladı x ’in annesini babasını amcasını anlatmaya....offfff şimdi tekrardan bunlara maruz kalmak istemiyorum.Bu arada bana anlatma demişliğim de var ama o zaman da ee kime anlatayım diyordu...
Bilemiyorum 10 yıllık arkadaşım, kavga gurultu yok kutlasam mı doğum gununu diğer yandan da 5 aydır aramamış beni demek ki yokluğumda bir sıkıntı yapmamış boşver boyle kalsın diyorum.
Siz olsanız ne yapardınız?