Merhaba kızlar,
Şimdi benim bir gorumcen var 28 yaşlarında. Aramız cok iyidir abla kardeş gibiyiz. Bana her şeyini anlatır. Bir seneye yakındır biriyle goruşuyor onu bana hemen soylemedi 6 ayın sonunda falan soylemişti. Neden soylemediğini bana cocuğu anlatınca fark ettim. Cocuk kesinlikle olmayacak biri. Nereden tutsan elinde kalıyor.

Kayınvalidem biraz işkilleniyor uzerine gidiyor cocuğu oğrenince bu işin olmayacağını soyluyor. Abisi de istemiyor bayağı bir olaylar oluyor 6 ay once. en son ben konuştum izah ettim durumu ayrılacağını soyledi mantıklı olanı bu olduğunu soyledi ben de daha uzerine duşmedim.
Bugun mesajlaşırken kiminle mesajlaştığını sordum. Baya ısrar ettim keşke esrar etmez olaydım aynı cocukla konuşmaya devam ediyormuş. ailesi kesinlikle karşı ben anlatsam beni dinlemiyor yaşı da kucuk değil ne diyeyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sessiz kalsan vicdanım rahat değil konuşsam ortalık cok karışacak. Keşke hic sormasaydım.
İstenmeme nedeni cocuk cok sorumsuz. Bir kız arkadaşı vardı cocuğun gorumcem kızdan rahatsız oluyor mesafe koy diyor ama koymuyor. Kızın ilgisini bile bile o benim kardeşim hesabı yapıyor.