Biz 1 yıllık evliyiz.
Evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım ama duşukle sonuclandı.

Eşimden de sprem testi istediler değerleri kotu cıktı 5 milyon canlı vardı. Doktor varikosel olduğunu soyledi.
Ama o doktora gittiğimiz aydan sonra ben kendiliğinden mucize gibi hamile kaldım. 1 ay sonrada duşuk yaptım. Doktorum rahim yapımın sağlıklı olduğunu hamilelikten dolayı kalınlaştığını soyledi ama duşuk yapmamın sebebi olarak sağlıklı bir embriyo olmadığından dolayı tutunamadığını soyledi. Sprem de varikoselden dolayı sağlıklı embriyo dolleyemeyebilirmiş.
Biz biraz daha beklemeye koyulduk belki kendiliğinden tekrar olur diye 6 ay daha gecti ne gelen var ne giden. Birde korku var bende sperm yapısı bozuk olduğu icin sağlıksız bir bebek olursa diye. Bu tabi rabbimin takdiri ama butun onemleri almak lazım diye duşundum.
Ve son olarak eşimle karar verdik ameliyatı olucak diye gittik hastaneye. Bir uzman bulduk konuştuk damarların iyice kalınlaştığını biran once olursa iyi olacağını soyledi. Sayı artar dedi. Varikosel ameliyatı olupta sayısında artış olan var mı?Varikosel ameliyatı olupta bebek

Eşim canımdan ote canım sizce iyi olur mu?