Merhaba arkadaşlar 34 haftalık hamileyim 3 gundur yururken sağ tarafıma bastığımda belimin aşağısında cok buyuk sızı hissediyorum basamıyorum dinleniyorum surekli ama cuma sabahı kendime kahvaltı bile zor hazırladım. Eşim de beni 11 de bi aradı bi daha aramadı ne durumda olduğumu biliyor. Ağladım aramadı hic merak etmedi yedim mi duştummu kaldımmı. Halbuki gecen hafta hastaydı hastanede bir tek ben bekledim onu hic şikayet etmedim karnım burnumda olduğum halde. Kendimi cok terkedilmiş hissediyorum. Kiminiz hormonlar diyeceksiniz kiminiz şımarıklık belki ama cok gucume gitti sonra işten geldi o gun belimdeki ağrı daha kotu olduğu icin acile gittik. Giderkende hep gergindik ben ağlıyorken eşim hep ters ters konuştu benimle mesela asansorde kalır gibi olduk ben eyvah kaldık dedim ağlıyorum bir yandan eşim sus diye tersledi v.s. O gece serum yedim ağrı kesici yedim hastanedeydik eşimle hic konuşmadım sorularına cevap vermedim. Eve geldik ona gore adım attı yemek yaptı yedim geri cevirmedim onun dışında yanına gitmedim hic ağrım da devam ediyor gerci uzandım hep. Neyse eşim geldi daha sonra yine gergin gergin konuştu bende analttım sen bana boyle davrandın ettin diye başta cunku gerginim falan diye savundu sonra ozur diledi zoraki bana gore. Sonra gel burada kalma aşağıya gidelim dedi bende Bi şartla dedim bana değer veriyorsan o oyunları sil dememle bana Bi bağırmaya başladı delirir gibib(bu arada beni cuma gunu aramadığında oyun falan oynadım dedi ona istinaden boyle bişey istedim) butun apartman duydu kufurler etti elini kaldırdı bana değil ama koltuğa vurdu o oyle davranınca yazıklar olsun sana dedim daha cok delirdi siliyorum ama hic bir şey duzelmicek oyunları silmemle diye baştan beri hataydık dedi tabi inanılmaz şekilde bağırarak delirmiş gbi cok koydu bende altta kalmamak icin onayladım ama cok kotu oldum cunku hem yuruyemiyorum belim kotu hem hamileyim cok az zamanım kaldı psikolojim alt usttu bu yuzden. Dayanamadım kardeşime geldim şuan giderken gel sakince konuşalım dedi başta ama dinlemedim o bıraktı zaten beni. Cok kırıldım bir oyun sil dememle işitmediğim kufur el kaldırma kalmadı baştan beri hataymışız cok kırıldım napıcam ben.????