Guncelleme 2021 Kasım:
O kızla evlendi ve bu haberi oğrendiğimde yaklaşık 1.5 senedir kendisini gormememe rağmen (evden calışma) bir an kendime gelemedim. Yanii bu hissi hisseden olursa bilin ki sonucunda illa guzel şeyler olmuyormuş buyuk hayallere kapılmayın, sırf bunu soylemek icin editliyorum

Ama işin garibi gectiğimiz gunlerde iş yerinden bir arkadaşımla bu şahıs konuşmuşlar benim yurtdışı meselesi ve hayatımda birinin olduğu konusu gecmiş ve arkadaşımın dikkatini cekecek derecede adamın yuzu bir garip olmuş huzunlu bir ifade gibi olmuş boş boş bakmış (ben de tam anlamadım detay istemedim hadi ya dedim gectim) hatta başka bir arkadaşıma demiş ki boyle bir şey oldu ya cok boğakızına soylesek mi (eskiden yanık olduğumu biliyorlar) sonra dayanamayıp soylediler… Boyle işte

Kızlar merhaba,
Bu aralar cok konu acıyorum kusura bakmayın

Yaklaşık 1.5 sene once ofiste ilk defa birini gormuştum. Bir kac aydır bizim departmanda calışmaya başlamıştı ama ben ilk defa o an fark ettim. Fark eder etmez icime bir sıcaklık yerleşti. Yakışıklı değildi hatta tum arkadaşlarım tipsiz dedi, neyin nesidir nasıl bir karakteri vardır bilmiyordum ama sanki aramızda bir şey olması gerekiyormuş gibi hissetmiştim.
Sonradan uzaktan uzağa edilen muhabbetlerde tanıdıkca ve karakterini gozlemledikce tam da istediğim gibi biri olduğunu fark ettim. Hislerim beni yanıltmadı dedim. O da bana başka turlu bakıyor gibiydi bunun karşılıklı olduğundan emindim. Hic romantik biri olmadım hic hislerimin beni yonetmesine izin vermedim platonik takıldığımı duşunmuyordum. Ama hic somut bir şeye donuşmedi aramızdakiler. Zaten onun da 4-5 yıllık kız arkadaşı varmış oğrendim sonradan. Kendimi iyice cektim, hislerimi engelledim bir şekilde. Yanlış hislere kapılmışım bu sefer dedim. Benim de flort ettiklerim goruştuklerim oldu hatta ilişkim oldu. Takılı kalmadım yani. O zamanlarda da aklıma gelmiyordu gecti gitti diyordum, ofiste de kacınıyordum sorun yoktu.
Corona doneminde de ofise 4 aydır gitmiyoruz neredeyse, gormuyorum kendisini o kadardır, hislerim komple kaybolmuştu cok mutluydum.
Gecen gun ofise gitmemiz gerektiği soylendi. 80 kişilik bir ekibi 2 haftanın gunlerine, gunleri de 2şer saatlik saat dilimlerine bolup dilim secmemizi istediler. Ben bir dilim sectim once, o da o dilime yazmıştı kendini. Sonra dilimimi değiştirdim ertesi gun baktım yine o. Neyse 2 saat sure var karşılaşmayız dedim. Aynı dakika girdik ofise. Uzaktan uzağa konuştuk biraz. Ben yine aynı hislerle doldum taştım. Adamın varlığı yetti yine aynı şeyleri hissetmeme. Sanki o da oyle hissediyor gibi hissediyorum. Bakışlarımız kenetlenince oluşan duygu yoğunluğundan eriyorum resmen. Sanki aramızda bir şey olmalıymış gibi hissediyorum ben hep. Sanki benim evleneceğim adam oymuş gibi. Ama bunun uzerine hic hayal kurmadım. İlk gorduğum an yuklendi bu hisler sonra hic değişmedi. En son birine boyle hissettiğimde 6.sınıftaydım duşunun. Sonra lise ve universitede bile unutulmayan karşılıklı bir şeye donuşmuştu. Boyle hissettiğim icin de uzuluyorum bir yandan. Bir şey olacak olsaydı olurdu zaten sacmalama diyorum. Bu hislerden nasıl kurtulabilirim? Daha once birine karşı boyle hisseden var mıdır?