Oncelikle merhabalar. Bir konu hakkında kafamdaki soru işaretlerini bir nebze de olsa susturmak icin ve daha once boyle bir durum yaşayanların tecrubesine ihtiyac duyduğum icin actım bu konuyu. Yaklaşık 1 ay once kuzenimin ailesiyle onların tanıdıkları olan bir eve gittik. Tanıdıkları cok kibar insanlardı ve gittiğimde de icim hemen isiniverdi,begendigim cocuğun annesi filan cok samimi davrandılar gercekten bana. Orada gorduğum cocuğu gercekten cok beğendim ve normalde birisini gorduğumde boyle aklım takılmazdı fakat bu zamana kadar aklıma takıldı. Oradayken kuzenime ismini sordum ve soyledi bende instagramdan biraz araştırma yaptım ve cocuğun hesabını buldum. Fakat sosyal medyadan kimseyle tanışma gibi bir girişimim daha once olmadı, daha cok tanıdığım bildiğim insanlarla bu tarz yakınlık kurmak isterdim biraz da prensibli bir insanımdır. Kuzenime de diyemedim eğer hayatında kimse yoksa konuşmak isterim gibisinden. Şimdi ona oradan mesaj atmalı mıyım yoksa sessizce bu durumun gecmesini mi beklemeliyim. Bu arada cocuğun hesabı acık olduğu icin hikayelerine iki kere baktım ama herhangi bir mesaj atmadı farkettim mi bilmiyorum. Daha once boyle bir durumda kalan ve mesaj atıp ilerleyenler oldu mu? Yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden teşekkurler