Arkadaşlar bu bugunku 2. Konum kusura bakmayın ama kafama cok takıldı. Bir arkadaşım icin konu acmıştım sonra onu ifşa etmemek icin konuyu kapattım. Arkadaşım icin konu acma sebebim de kendimi de sorgulamamdi cunku benzer şeyleri ben de yapıyorum sanırım. Siz o konuya biraz sert yorumlar yaptınız kendimi daha da sorguladım (ben değildim bu arada o konudaki cidden arkadasimdi kendim olsam kendim derim).

Konumuza gelirsek bu 3 screenshot benim erkek ve partneri olan (evli, sevgilisi olan vs) is arkadaşlarımla yazışmalarım. Ben bu cocukların 3unu de cidden kardeşim gibi goruyorum yani tamam pek de samimi diiliz o kadar ama o şekilde gormesem boyle yazamam yani azicik kendimi beğendirme ugrasim olur. Sizce bu yazışmalarda bisey var mı? Ne laubali kadin bu deniyor mudur? Bu arada sonuncusu da bir kadın bir is arkadaşımla yazismam. Onu da karşılaştırın diye koydum. Kendisi bana bebisim demiş. Yani ben kendimi lakayt olarak duşunmuyordum. Ama acaba lakayt miyim diye de bir duşunmedim değil. Acaba insanlar bana bu da nasıl bir tip ya azıcık duzgun dur bu ne diyorlar mıdır? Bunun da hic ağırlığı yok yavşak mıdır nedir diye duşunuyor olabilirler mi? Acık sozlu yorumlarinizi bekliyorum.

Not:arkadaşlar 1. Ve 3. kişiler sana hic cevap vermemiş sen tek taraflı laubalisin dendi ama sonradan duşundum de1. Kişi de herkese canım diyor bana ve butun arkadaşlarına 3. Kişi de genelde ismimizin sonuna can ekleyip yazıyor yani aslında rahatsiz olmayacaklarını bu yuzden duşunmuştum ekte 4. Ve 5. Resimleri ekledim daha objektif değerlendirme icin. Son olarak 6. Resme de kendi yoneticim ile olan yazismalarimi ekledim kendisi de bana emojilerle yazıyor yanımda 3 kere sarhoş oldu o yuzden genelde eleştirilerinize katıldım ama biraz daha anlaşılır olsun ortamda aşırı siritmadigim anlaşılsın diye bunları da ekliyorum ki daha objektif bi değerlendirme olsun.

not 2: en sona bu ofiste tek eski tanıdığım olan ankaradan bi is arkadaşıma henuz ofise gelmeden yazdığım mesajı koyuyorum. Ortamda herkesin biraz sevgi kelebeği gibi olduğunu anlatmak adına.