guney korelerden ulkemize kadar gelen bi umut ışıgı.ben keşfedeli henuz bir hafta oldu ama vucudumda degişiklik oldugunu hissediyorum.gunde kırk dakika yatıyosun ve yeşim taşından elde edilen alkali suyu iciyosun o kadar.
anlatılanlar bana mantıklı geldi.sizinle de paylaşmak istedim.hic bir yan etkisi olmayan bir alternatif.
şimdi size seminerde duyduklarımın birazını anlatacagım....
bu yatak vucudumuzun temel diregi olan omurgaya masaj yapıyor.omurgası saglıksız olan bir insanda ne tur hastalık ararsanız bulursunuz.bu yatagı ozel yapan masaj yapmasının yanı sıra (ki sa mun sug) yani yeşim taşıdır.yeşim taşı mineral bakımından zengin bir taş.yeşim taşı ısındıgı zaman minerallerini etrafına yayıyor ve guneşin faydalı ışını olan kızıl otesi ışınını vucudun 7 santim derinlerine kadar yayıyor.vucuttaki kan dolaşımını hızlandırıyor kas,sinir sistemini ve kemikleri guclendiyor.rahimde bir kas oldugu icin onuda tedavi ediyor.kistleri eritiyor.bu yatak sayesinde cogu kadın cocuk sahibi oluyor.......dediler.
merak ettiklerinizi sorabilirsiniz elimden geldigince yardımcı olaya calışacagım.
bu yatakları denemek bedava isterseniz omur boyu deneyin.
isim vermek yasak mı bilemedigim icin vermedim
........MEDİKAL TERMAL MASAJ YATAGI
termal masaj yatagı mucizesi
Tüp Bebek0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Tüp Bebek
- termal masaj yatagı mucizesi