Arkadaşlar sinirden guluyorum resmen sinirlerim bozuldu
2010dan beri adsenseden, 2012den beri youtubedan para kazanıyorum, guya senelerin tecrubesine sahibim, guya bu konularda bilgiliyim, guya sağa sola şu şoyle bu boyle yapılır diye akıl veriyorum gel gor ki yaptığım şu hataya bak..
bi videoma yorum atan birisine cevap vermek icin kanalı google plusa bağladım. yorumu attıktan sonra plus bağlantısını kesiyim dedim, hay aklımı opiyimki bağlantıyı kesmeden gidip plus profilini sildim..
kanal manal herşey uctu gitti. hepsi kendi cekimim olan prof ozgun videolar uctu. tamda bi video attım anında 301e takıldı yorumlar havada ucuştu vurgun kapıda derken elin ingilizine laf anlatıcam diye ne hallere duştuk

sorunla ilgili geri bildirimde bulundum, sorunuz alınmıştır ilgilenicez tarzında bi mail gelmiş şimdi otomatik cevap şekli,
daha once hic telif 3. taraf flag ihtar bişeyle karşılaşmadım bu kanalda, ne olur sizce kanal geri gelir dimi ? ozellikle daha once bu sorunu yaşamış olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
şimdiden cok sağolun

COZUM :
cozum cok basitmiş aslında. tekrar kanal oluşturuyoruz kanal oluşturma ekranında ad soyad yerine bir işletme adı kullanmak istiyoruma tıklıyoruz karşımıza gelen kutuda zaten kanalımızın adı yazılı halde geliyo değiştirmeden devam diyoruz ve mutlu son