arkadaslar merhaba. şimdiye kadar parnerlik ile kazanc sağlamayı denemdim . 1 2 denememde ise yaramayinca adsense yoneldim. simdi aklimda bi kac soru var.
1. kanalimi partnere bagladigimda ayni partner hesabima fazladan kanal baglayabiliyormuyuz. ( adsensede 500 kanal limiti oldugu gibi)
2. kanalimi partnerlige baglamadan once ne islem yapmam gerekiyor. ( kanalin para kazanmasini once mi sonra mi acmali, kanali adsense hesabina baglamali mi baglamamali mı.
3. partnerlige girdikten sonra kazanclarimizi nereden takip ediyoruz. (youtube analytics mi partner oldugum kanalin sayfasindan felan mi?)
4. Partnerlikte sadece goruntuleme basi mi kazanc saglaniyor . yoksa reklam tıklama sart mı.
5. partnerlikte uzun video sartmidir ve Tavsiye edilen video uzunlugu ve iceriği nelerdir.
Bunları ve bilmemiz gereken ekstra seyler varsa tecrubeli kardeslerim bizi bilgilendirirlerse cok makbule gecer.
Bu sekil detayli yazmamin sebebi benim gibi oğrenmek isteyen diger arkadaşlar kolayca bilgi edinebilsin diye. Herkese simdiden tesekkurler
Partnerlik Hakkında Akla Takılan Tum Sorular
YouTube0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Partnerlik Hakkında Akla Takılan Tum Sorular