Merhaba herkese. Ben 23 yaşındayım ve nişanlıyım nişanlım 26 yaşında. Uroloji ile alakalı bir sıkıntısı icin hasteneye gittiğinde doktor ek olarak sperm testi de isteyince azospermi olduğu ortaya cıktı bi 5 ay once. ikimiz de cok uzulduk ve yıkıldık.. kocaeli unv hastanesinde oğrenmiştik doktor bu e vitaminli olan ilaclardan filan verdi. tabi kullanmadı nişanlım emin olmadan(yapısı cok hassas ve alerjik olduğu icin) Ben bildiğim bazı şeyleri ve yaptığımız şeyleri yazıyorum:

- cok kucukluğunden beri alerji ilacları kullanıyor hergun ve doktor bunun etkisi olabileceğini soylemiş. cokk kotu olmadıkca alerji ilaclarından almıyor. alerjisi olduğu gıdalardan kesinlikle uzak duruyor.
- keci boynuzunu başucunda tutuyor aklına geldikce surekli iciyor.
- kocaeli unv. hastanesinden sonra ozel bir doktora gitti şuan adını hatırlamıyorum ama soyadı kuş..lu bişeydi 400tl verdik muayeneye, hicbir tahlil vs istememiş. elle muayene ettikten sonra testislerin cok kucuk ve bu yuzden testislerin sperm uretemiyor demiş. ilac kullanmana gerek yok demiş. evlendikten sonra normal yolla denersiniz olmazsa gelirsniz mikro tese yapılır demiş. ve gondermiş... cok kızdım bu doktora ama
- Fsh: 27.94
- Lh : 14.86
- Total testesteron : 263.73
- Dhea-so4 : 465.31

Burdaki okuduklarımdan sonra Kaan Aydos'a randevu aldım Ocak ayı icin. Onun dışında bu hastalığa neler faydalı neler zararlı hep araştırıyorum, nişanlım da cok ciddiye alıyor ve her dediğimi yapıyor. Caya duşkun olmasına rağmen hayatından cayı bile cıkardı kahvaltıda dahil icmiyor en basit ornek olarak.

Seneye evleniyoruz ayrıca cok uzuluyoruz. Sizlerden ricam ve sorum, lutfen bize onerilerde bulunur musunuz? bunu nişanlıyken oğrenmemiz bizim icin bir avantaj değil mi? bu avantajı nasıl değerlendirebilirim lutfen bildiklerinizi yazar mısınız? Şimdiden Allah razı olsun.