Ben 39 yaşındayım evliliğimin ilk 4 senesinde bebek sahibi olmayı eşim ve ben duşunmedik son 3 yıldır uğraşıyoruz fakat maalesef pozitif bir sonuc alamadık. Bizim hikayemiz şu şekilde ilk doktora gittiğimiz 2012 senesinde eşimde ve bende hicbir sorun yoktu fakat bir yıl sonra başka bir doktora gittiğimizde eşimin sperm sayısı 40 milyon dan 4 milyona duşmuştu ve daha sonra varikosel ameliyatı oldu sayı 14 milyona yukseldi. 2014 senesinde bir defa aşılama oldum sonuc pozitifti fakat bu doktorum bana sadece klomen ile uyguladı. (iğne falan kullanmadan) Ve son olarak 2015 ağustos ayında tup bebek icin Florya' da bir doktora gittim yumurtalıklarımda tembellik polistik over var ama sıkıntı değil dedi ve iğneler v.s. derken transfer yapıldı ve ewet sonuc pozitifti ilk denemem ve sonuc pozitif olması superdi ama sevincimiz kısa surdu tahlillerim iyi sonuclar verirken 5.haftada tahlil sonuclarında gerileme oldu doktorum iyi bir gebelik değil dedi ve acil ameliyat ile alınması gerektiğini soyledi 4 saatlik bir ameliyatım surmuş sonuc olarak bebeğimi kaybettim tabii ki eşimde bende yıkıldık resmen. 10 gun sonra cıkan patoloji sonucunda dış gebelik olmadığını cikolata kisti olduğu icin kesenin oluşup fakat gebeliğin gelişmediğini oğrendik, tuplerden birisi de yapışıklık varmış doktor onu da giderdim dedi ve ilk adetinde bekliyorum seni dedi fakat ben ilk ayım 3 gun once adet oldum ama cesaret edemedim aktara eşim ve benim icin arı sutu+bal+polen ve v.s. iceren macun hazırlattık sizden ricam bu şekilde gebeliği sonlanan ve daha sonra doğal yol ile hamile kalan varsa lutfen bana yazarmısınız. Şimdiden cok teşekkurler....