Mrb arkadaşlar daha onceki konularından bilen bilir kendi annemle ozellikle ailemle ilgili anlasamama ,daha farklı problemleriniz sure geliyor .. annem kendi ailesi icin yapmadığını bırakmamıştı .. surekli hayatımızı annemin ailesi kardeşlerine gore yonlendirmemizi herkes istiyo bekliyo . Cocukluğumdan beri tatil mi yapicaz annem annem karar verir .. musait degillerde onlara uyar .. gideceğimiz yerlere gitmez onlara uyardık.. parmaklarında cevirme politikası devam ediyor..
Babam şuan ev almaya ccalsiyor..evler cevremizde pahalı değil sıfır 2+1 evler bile ,250-300 e denk geliyor . Doğru duzgun ev buldum sıfır sahibi sıkışmış .. 250 bine dubleksti .. annem kardeşine uzak diye buyukihttimal aldırmadı doğru duzgun bakmaya gitmediler .. başka bir ilcede (vardır bı duşuncesi) babama ev aldırmaya kalkiyo baya pahalı bir ilce 1+1 evler bile o fiyata zor .. bir dunya ev buldum cevremde kalkıp bakmıyorlar bile .. kendi kafasına gore gidiyor birkac kuzeni akrabası orda diye o ilceden ev duusnuyor biliyorum ..
Daha once o ilcede yıllar once ev almıştık yazlık tarzı ..kardeşi vefat ettikten sonra bize deniz haram gezmek eğlenmek haram diye yazligimizi sattirmisti babama .. babama ne kadar dil doktuysem boş ellerine almışlar avuclarımda oynatiyolar ailesiyle beraber .. bize babam soz vermişti alacağı evi kardeismle bana verecekti .. yıllardır babamın dunya kadar evini malını aldikar yediler bişey yapamadık cocuktuk .. ne yapmam lazım