Ben tek yaşıyorum
Ailem ziyaretime geldi, kardeşim yıllardır sorunlu annem babam baş edemiyor veya etmek istemiyor bu artık benim sorunum değil, hem psikolojik rahatsızlıkları var obsesif ve bipolar ama ilaclarını bıraktı hem de karaktersiz
Ben cok cektim, kucuk yaştan beri calışır paramı kazanırım kimseye eyvallahım olmaz para istemezdim, aksine aileme yardım ederdim ve en buyuk hayalim o kabus evden kurtulup tek yaşamaktı ve yıllar once işimi gucumu buldum uzak bir şehire geldim
Uzatmak istemiyorum babam kanser gecirdi yeni ameliyatlı zor bi hayatı var, hergun evde kavga gurultu oluyordu son zamanlar kardeşim anneme vurmaya da başlamıştı yaşı 25 anneme yalvardım ne olur dedim ya polis cağır hastaneye yatırt ya terket ne olur cekme bunu
Neyse ben zamanunda tatile gonder beni demişti kardeşim daha doğrusu kavga cıkarmıştı bende tamam demiştim, bu sene tatil diye tutturdu tamam dedim buldum beğenmedi kendi hesaplamış 25.000 tllik bi rakam cıkardı bende ben o kadar veremem hic yollamıyorum git calış kendin kazan dedim
Sonra başladı tehditler anneni doverim babanı uzerim bilmem ne ben boyun eğmedim intihar ederim dedi hevesle beklemiş gidememiş et dedim
Bunlar ailecek yanıma geldiler 10 gun once, anneme babama soz vermiş ablamı orda uzmicem rezil etmicem diye ama
Her gece uzerime yurudu paramı ver diye babam dovcekti dedim rezillik olmasın gece 2 3 4 siz gitceksiniz bem burda tek kalıcam
Dun gece olaylar koptu bi film sahnesinde gibiydim dram tam bi dramın icine duştum
Kavga başladı bu anneme tokat attı, ben dayanamadım uzerine atladım neresi geldiyse yumrık attım o da benim kafama yumruk attı, uzerimde sweat vardı yarısı uzerimden cıktı diğer yarısı kolumda kaldı o cektikce boynum acıdı nefes alamıyorum diye bağırdım bırakmadı babam geldi elinde sandalye kafasına vurmak icin, bırak babam seni bayıltcak dedim kapıya koştum kapıyı uzeirme kaptmaya calıştı babam cekti arkadan bir hengame oldu kendimizi dışarı attık, babam icerde kaldı Allahım beni evlat katili etme diye bağırdı ben kısa sureli fenalaşıp gel benim icin cık evden dedim cıktık sabaha kadar sokakta ne yapcaz diye duşunduk, evden cıkarken benim evimden s...git dedim
Sonra aradı ozur diledi bsy yapmıcam eve gelin dedi, ben yattım uyurken kaldırdı suratıma balgamıyla tukurdu paramı vereceksin diye
Babam delirdi annem delirdi eşyalar havada ucuştu ben onları kendi emeğimle aldım
Ben yine cktım dışarı afedersin adetimde ilk gunuydu kan icinde kaldı ustum başım sokakta sabahladık
Babam zorladı polis zoruyla cıkaralım diye ben dedim tamam ne olur ben burda bu rezaleti yaşamak istemiyorum dedim
Evimde dayak yedim tehdit edildim, az once yine mecbyr eve girdim adetim en azından duş almam gerekiyordu wc ye gitmem gerekiyordu, yine ustume yurudu saldırdı cıktım, mesaj attı paramı vermezsen bunlar iyi gunlerin eşşek gibi vereceksin diye
Bende sussun diye tamam 1,5 ay sonra vercem dedim, zaten 5 gun sonra gudecekler onlar gidince heryerden engelleyip 1 tl vermicem
Sorun şu ki annem babam ne yapcaklar hastaneye nasıl yatırcaz neler olcak bilmiyorum, annem soz verdi terk edicem ben onu burdan cıktıktan sonra diye
Annem kendini yerlere atıyor seni ozledimde geldim gelmez olaydım diye bidaha bunu benim evime sokmayın asla dedim, gerekirse siz de gelmeyin madem terk etmiyorsun baş edemiyorsunuz bana da gelmeyin dedim
Daha anlattıklarımın cok daha fazlası var, bir suru tehdit hakaret herşey
Biraz da rahatlamak icin yazdım, yani beni sevdiğim adam terk etti evlenmek istemiyor o diye, şimdi ailesiz de kalmış gibi hissediyorum, onlar gidince psikoloğa gidicem
Cok afedersiniz gelip hayatımın tam ortasına sıctılar
Ben kardeşim olcak yaratığa oğrenci diye senelerce harclık verdim ustunu başını aldım 2 tane tlfn aldım keşke copumu bile vermeseydim
Perişanım caresizim uzgunum yalnızım yapayalnız