Merhaba uzun olacak şimdiden ozur dilerim elim ayağım birbirine dolaştı
Biz 3 arkadaş (2si sevgili ben tek) aynı evde kalıyoruz. Ben sevgili olaylarına meraklı olmadığım icin tek gecelik şeyler Yaşar gecerdim. Birgun yine bi arkadaşımız geldi 4 kişi oturduk ictik ve ben cocukla yattım o gece kapandı gitti, fakat ev arkadaşım daha sonrasında gulmek icin bizi yatarken cekmiş ( uzerimde battaniye var fakat cıplaktık) neyse gulduk ettik konu burada kapandı.
Asıl gunumuze geliyorum, bu iki arkadaşımın yakın arkadaşı ile oturduk birgun herneyse aramızda birşeyler gecti bende oda hoşlanmaya başladık sevgili olduk herşey bugune kadar guzeldi daha doğrusu yaptığım aptalıga kadar. Ev arkadaşlarım fotoğraf cekme olaylarını sevdiği icin bende bugun oyle bakayım dedim ve Şuan ki sevgilimle olan fotoğrafımızı o sanarak ona attım boyle boyle yapmışlar diye, gorunce elim ayağım titrerdi cok dikkatli bakamadım meğerse o attığım fotoğraftaki cocuk gecen gun yattığım cocukmuş ve ben sevgilim sanarak ona attım. Sac sakal olarak benziyorlar bende panikten tam bakmadım attım direkt. Cocuğa anlatıyorum işte boyle boyle cekmişler oda hesabını sorarız at dedi bende atınca ^yanlız o X dedi^ bende ozur diledim cok utandığımı panikle bakamadan ona attığımı soyledim ama bu olay nasıl unutulacak ne soylemem gerekiyor bilmiyorum cok utanıyorum ve kaybetmek istemiyorum lutfen bana birkac akıl verin kendimi cok kotu hissediyorum