Merhabalar herkese. Derdim başlıktan da anlaşılacağı gibi eşimle yaşadığım gunluk hayatın icindeki anlaşmazlık, uyuşmazlıklar.
Eşimle uzun sevgililik donemi sonrası evlendik tanıdığımızda birbirimizi oldukca genctik şimdi orta yaşlardayız. Birlikte olgunlaştık diyebiliriz. Ama gelin gorun ki zaman icinde değişen beklentiler hayat goruşleri beni başka turlu bakmaya sorgulamaya itti.
Ornek verecek olursak; 1)ben sağlıklı beslenelim derim eşim her gun abur cubur bilimum zararlı şeyler yemek ister
2) guzel bir seyler izleyelim derim ya sıkılır ya uyuyakalır. İzlemekten zevk aldığı şeyler genellikle Turk dizileri, basit tv başında pineklemelik yapımlar
3) cocuğumuzla ilgili kendimizi geliştirelim isterim veya iyi ornek olabilmek adına bir seyler yapalım derim sen yap bana karışma der
Kısacası hanımlar uzatmak istemiyorum hayatı hep geciştirmelik yaşayalım ister eşim okumayalım oğrenmeyelim modunda. Şimdi onunla gecirdiğim zamanı sorguladıgımda beni de geriye cektiğini duşunuyorum eski zevklerimi unutmuşum, kitap okumayı bırakmışım, sağlıklı yaşamı bırakmışım adeta ona benzemişim ve zaman icinde bundan cok rahatsız olmaya başladım ve icten ice eşimi kucumsuyorum gibi bir hissiyata girdim amiyane bir tabirle. Bunlar eskiden niye gozume batmazdı şimdi batar oldu? Aşk bitip aynı evin icine girince mi dikkat ettim ? Evlilikte bunlar onemli mi yoksa genel hatlarıyla sıkıntı yoksa gecinip gidelim işte deyip sorun cıkarmamalı mi
Sizin eşinize bakış acınızı merak ettim gunluk rutininizde bunlar onem arz ediyor mu