Merhabalar biz 4 kardesiz. Tek kiz benim digerleri erkek. Hepimizde evliyiz. Surekli erkek kardeslerimin arkamdan konustugunu duyuyorum. Yuzume karsi iyiler ama ne zaman yanlarina gidip gelsem hemen arkamdan laflar cikartiyorlar, zaten cok sık gorusmuyoruz. Hepimiz ayri illerde kaliyoruz. Duzenli bir hayatim var en ufak bir sorunumu duysalar buyutup laf cikartiyorlar. Bu yuzden bir sikintim olsa kimseye asla soylemem.Evli oldugum halde ne kadar harcama yaptigimi, neler aldigimi, hangisinin evine giderken daha az alisveris yaptigimi , yilda bir kuafore giderim kuafor parami bile hesapliyorlar. Esim bile karismazken onlar hesapliyor. Maddi olarak bazen onlara yardimci bile oluruz. Esleri de hemen karisiyor. Yuzume asla birsey soylemiyorlar, biri digerinin ne dedigini soyluyor ,oda onunkini. Yigenlerim bile bazen hakaret tarzi konusmaya baslamis gecen diger kardesim soyledi. Insanlarda hemen kusur ariyorlar lakap takiyorlar. Esim hakkinda ileri geri konusmaya baslamislar. Cocuklarim hakkinda konusuyorlar. Bosansam sevinecekler resmen. Ben kendilerine hep destek olurken saf ,salak yerine koyuyorlar beni . Kan bagi olmasa bu olaylarin uzerine konusmak bile istemiyorum. Siz olsaniz ne yaparsiniz yuzlerine herseyi aciklarmisiniz? Yoksa fazla irtibat kurmazmisiniz? Sadece benim kardeslerim mi boyle acaba? Cok zoruma gidiyor bu durum sonucta bu hayatta bir kere kardes olarak dunyaya geliyoruz onlara agir konusup kirmak bile istemiyorken bunlarin bu huyu ne olacak?