https://www.facebook.com/groups/YouTubeMyLifeVN/
bu tarz yayınlanan satış konuları ise admin bir sure sonra siliyor.
mesela Resmini cektiğim konu an itibariyle silindi şuan:

kanalın kapanmasını 90 gunluk peryoda sokup,daha fazlada yaşatabiliyorlar.
bu sayede kesinleşme icin sure oluşuyor, adsensede kalan parayı alabiliyorlar. Dolayısyla Tbm si yuksek, bircok telifli iceriğe abanıyorlar , telif yesede ne vurduk kar hesabı... nasıl olsa adsenseden parayı cekebiliyorlar. Adsense pin adresi olarak vietnamı asla kullanmıyorlar, genellikle amerika ve japonyayı kullanıyorlar.. ve sayfada gorduğum bazı konular ise:
Videoların Fake teliften korunmasını %99 olarak onluyorlar. Bunada "videoya zırh giydirmek" diye bahsediyorlar..zırh giydirmek başlığında, zırh satışı ile ilgili bircok konu gordum... Vietnamlı tanıdıgımın bunu oğretmesini istediğimde, oğretmiyor ama bircok vietnamlının bunları bildiğini soyluyor...
- Olumsuz kanal
- Videoya Zırh giydirmek
diye bahsettikleri bu terimlerin hepsi gercektir. 20 tane telif yiyipte kapanmayan kanallarına bizzat şahitim. Forumdada bikac kişinin bunları bildiğini duşunuyorum. istedimki bizim turk spamcılarda biraz araştırmaya girsinler, ve bu vietnamlı durzulerin fake teliften tut - olumsuz kanal - videoya zırh giydirmek atraksiyonları deşifre olsun.
Edit (28.08.2018): Olumsuz kanal olayı 2gun once fixlenmiştir. Fakat toplu halde veya tekli şekilde sahte telif atabilme imkanları hala devam etmektedir.
Edit2 (11.09.2018): Yeni yontem bulmuşlar,Bunu şu şekilde yapmaktadırlar:
once kendileri, Kendi kanallarına 3 adet sahte telif atarak kendi kanalını kapattırıyor, sonra kapanan kanaldan itiraz bildirimi yolluyor, Telif attıkları diğer hesabındanda telifleri geri cekiyorlar ve Kanalları acılıyor, ve bu sefer bug sayesinde kanalları olumsuz yani immortal hale donuşuyor, acılan o kanal defalarca telif yesede bundan etkilenmiyor, kapanmıyor asla! Aynı şekilde yontemi uygulayabilmek icin sahte telif gonderebilmek adına satış/ticaret konularıda mevcut:
https://www.facebook.com/groups/1841646512810186/