Sayin hocam merhaba.Ben yumurta sayim cok dusuk oldugu icin tup bebek tedavisine baslayan 37 yasinda bir bayanim.Yumurta sayim 0.01'lerde olmasina ragmen ilac tedavileri sonrasi 5 adet yumurta gelisimi olustu- ki doktor 2kez yumurta almamiz lazim gelecek sanirim demisti- iki yumurtaliktan toplam olarak 5 yumurta alindi ideal boyutlarda.1 yumurta ici bos olarak saptandi.4yumurtanin saglikli ve beklenenden iyi oldugu doktorum tarafindan soylendi.Hatta yumurta yerlestirme icin ilaclar hemen baslandi dun.Bugun embriyoloji 4ten ikisinde dollenme oldugu 1inin saglikli oldugu onunda dondurulmasi icin doktorun talimat verdigini ilettiler.Doktorum en az 2 saglikli yumurta elde etmek istiyor.Ben herseye ragmen hic umutsuz degildim.ve 2 yumurtanin dollenecegini dusunmustum.Ama kismet degilmis.Simdi igne ve kontrol sureci tekrar baslayacak.ve yeni bir yumurta alinmasina ugrasilacak.Sizden ricam yumurta sayisini arttirmam ve kalitesini yukseltmem icin ne yapmam konusunda yol gostermeniz.doktorum ilaclari birakmami ve reglin 2.ci gunu tekrar gelmemi soyledi.ama.ben bu tedavide 2den fazla dollenme elde etmek.icin ugrasmam gerektigini hissediyorum.beslenme konusunda bitkisel destek olarak spor olarak ne yapmaliyim emin degilim.romatoid artrit ve kolit hastasiyim.sakinlesmek icin cipraleks ve tranko buskas kullaniyorum birde.su an yumurtlama donemim.normal iliski ile hamile kalablirmiyim mesela.Onuda merak ediyorum.beni aydinlatirsaniz cok mutesekkir olurum size.saygilar.iyi calismalar.