Merhabalar,

Tup bebek yaptırmak isteyenlerle paylaşmak istedim. Ben bu konuyu cok araştırdım. Bircok hastanenin ve merkezin tup bebek başarı oranlarını oğrendim.. Sonra da Maslak Acıbadem'e Prof. Dr. Bulent Tıraş'a gittim.Başarı oranları %55'ler uzerinde.Coğu merkezde başarı oranı bu rakamın cok cok altında. Ben ilk denememde hamile kaldım. Dr. Bulent Tıraş harika bir doktor. Kendisiyle tanışınca boyle bir doktor olamaz diyeceksiniz. Ekibi de kendisi gibi harika. Tup bebek denemeleri maddi ve manevi acıdan cok yıpratıcı olabildiği icin tup bebek tedavisine başlayacaklarla tercubemi paylaşmak istedim. Ben başka merkezlerde vakit kaybetmeden Prof. Dr Bulent Tıraş'a gitmenizi oneririm. Bulent Bey gercekten son derece bilgili bir doktor. Artık konusunun duayeni olmuş. Tecrubesi, bilgi birikimi, konusuna hakimiyeti bir de bunların uzerine mutevazi kişiliği, pozitif enerjisi ve hastalarıyla tek tek ilgilenmesiyle bu sıkıntılı surecte kendinizi cok iyi hissetmenizi ve sureci kolay atlatmanızı sağlıyor. Ayrıca bulundukları Maslak Acıbadem Hastanesi de cok guzel, cok hijyenik, kendinizi luks bir otelde gibi hissedebilirsiniz. Başka yerlerde zaman ve para kaybetmeyin. Bulent Bey'den memnun olmayan bir kişiye daha rastlamadım. Şehirdışından bile hastaları akın akın kendisine geliyor.Sadece İstanbul değil tum şehirlerde unu duyulmuş biri.Yurt dışından da hastaları geliyor. Bu sureci yaşayan bilir. Gercekten Dr.Bulent Bey'den başkasına gitmeyin derim. Bulent Bey'e gidenler varsa buradan paylaşırsa sevinirim. Boylece tedaviye yeni başlayacaklara tecrubemizle yardımcı olmuş oluruz.