bugun sabah sınıfta sunumumum vardı ( ve ingiliz edebiyatı okuyorum cok fazla eser ve yazı hakkında bir sunumdu ) ya heyecandan surekli yutkunup durdum. kalbim duracak resmen. neden bu şekilde hissediyorum? heyecanıma herkes şahit oldu ve sınıftakiler iyiydi ya olsun falan dediler ben de rahat olabilen biriyim ama konu sunumlar olduğu zaman rahat olamıyorum. lisedeyken daha rahattım mesela bu kadar heyecan olmuyodu.
surekli yutkundum ve sesim titredi, bi ara hatta garip bi an oldu ben yutkunurken sesim kesildi boyle devam edemedim bikac saniye. ben orda şakaya vurmaya calıştım guldum kendime hafiften ve devam ettim ama sizce cok mu rezil oldum ya
sınıfta soru falan sorarken rahatım aslında ama sanırım ortam yeni olduğu icin boyle hissettim. bu arada hoca da iyiydi gayet falan dedi ama heyecanımı gordu hatta bir ara cumlemi hoca tamamladı ben yutkunduğum icin.
şimdi ben bu imajı sevmiyorum. heyecanlı kız yazik bakışlarını gormek istemiyorum şahsen kimsenin. ama herkes benim boyle olduğumu duşunecek artık. bi sonraki sunuma cok calışsam bile bu gerginliğim gitmez gibi. sizce ne yapmalıyım, benim gibi olan birileri var mı aranızda?