Başlıktan da anlaşılacağı uzere her şeyi cok duşunuyorum kafama takıyorum umursuyorum…
Mesela son konumda bahsetmiştim yakın arkadaşım zor zamanımda yanımda olmadı ve bende kırıldığımı acıkca soyledim.
Daha sonrasında halletmiştik fakat 2 gun once “nasılsın hic goruşemiyoruz ne var ne yok hic anlatmıyorsun eskiden anlatırdın “dedim ve o iki gun boyunca yeni arkadaşlarıyla bir suru story attı hikayelerimi de izledi ama 2 gundur mesajıma donmuyor….
Kendisi sevgilisi ile 3 yıldır ayrıydı ve barıştı ama sevgilisi yokken ben yanında bulundum birlikte her gun goruşurduk sonrasında unutulmuş gibi hissettiğim icin kırıldım doğal olarak.Nasılsın demek ya da aramak 5 dakikasını almazdı sonucta.
Her neyse dediğim gibi 2 gun boyunca donmedi ve yeni arkadaşlarıyla beraber bir suru hikaye attı ben oncesinde de diyordum goruşemediğimizi ama bana “universitesiye geldim eğleniyorum” demişti….sizce yeni arkadaşlarımı mı tercih ettim demek istiyor? İşte boyle şeyleri kafama takıyorum cok duşunuyorum ve uzuluyorum….
Umursamamak icin napabilirim?