Arkadaşlar ben bunu ibretlik olsun diye yazıyorum.
Ben 3 bucuk hafta once biriyle tanıştım. Bu şahıs cevremden birisi yani benim maddi durumunu da ne meslek yaptığımı da evlenip ayrıldığımı ve cocuğumun olduğunu da biliyor. Yeni tanıştığım insanlara genelde bazı şeyleri bahsetmem ama bu beni araştırmış, sonradan oğrendim. Bir komşum bana bir face grup daveti gonderdi ve bu şahıs da bu grubun kurucusu. Eğlenceler partiler vs duzenliyor ama ben aslen şu şu mesleği yapıyorum dedi oysa ki calışmıyormuş o meslekte artık . Gorurdum kendisini fakat hic konuşmuşluğumuz yoktu. Bana ilk etapta cok olgun biri gibi gelmişti bu ama yaşının benden bir hayli fazla olmasından kaynaklanıyor. İlk haftamız harikaydı oyle değişik yerlere giderdik değişik kafelere restoranlara ve sohbetimiz harikaydı. 2. Hafta bazı tuhaflıklar gordum onda. Kolunda boyunca dovme vardı ve kocaman yara izleri ve bunları kapatmak icin yaptırmış bunu meğersem. Başladı maddi sorunlardan bahsetmeye. Ve surekli yani beni boğacak derecesinde cinsellikten bahsetmeye hatta buluşmalarımızı hep arabada kuytu koşelerde ayarlamaya calışıyordu. Bir defa boyle denk geldi, bir daha da buluşmadım. Ben bundan cok sıkılıyorum seni daha iyi tanımak icin beraber sohbet etmek icin goruşuyorum, boyle şeyler istemiyorum ben dedim. Yine maddi yonden şikayetleri tekrarlıyordu, yok kiraya şu kadar gitti, bana bir şey kalmadı, benzin bile alamıyorum arabaya yok işte parti duzenleyince bir şu şu kadar masraf ediyor haftaya olan eğlencede de şu kadar masraf ve yol parası olacak işte şoyle boyle. Ben sadece dinledim ve evet gecim zor bu devirde maalesef hep borc vs dedim. Ve bu şeylerden sonra aniden değişti bana karşı. Pek arayıp sormamaya başladı. Gunde 1 defa yazmaya, sonra benim yazdıklarımı cevapsız bırakmaya başladı.
Canli videolar bolca yapar ve bir gun videosunun birine arkadaşım denk gelmiş beraber izledik, bir bayan ona ilişki durumu işe alakalı bir şey soruyor. O da ilişki durumumu başka bayanlar beni rahatsız etmesin diye oyle yaptım, yoksa benim ilişkim utu masasıyla dedi. Oysa ki restoranda yanımda değiştirip bak senin icin yaptım artık bir ilişkim var hicbir şey senden onemli değil demişti. Ben tabi bu olaydan sonra ondan buz gibi soğudum. Sana utu masanla mutluluklar dilerim dedim. Benimle oyle sert ve ses tonu değişik konuştu ki anlatamam yani oyle ofke doluydu ki buz gibi. Belki de icmiştir veya bir şeyin etkisinde bilemiyorum ama nir insanın bu kadar değiştimesi normal değil. O eski sıcakkanlılığı Hoşsohbet hali gitmiş yerine bambaşka biri gelmiş. Hem suclu hem guclu. Ve her yerden bloke ettim.
İşinde gucunde bir bayansanız ozellikle bu tip ayak takımlarına dikkat edin. Bu şahıs tabi son model araba surduğumden tutun, mustakil bir evde yalnız yaşadığımı bile biliyordu cunku kendi gibi serserilerle iletişim halindeydi. Ve şunu da unutmamak lazım, kadınına değer veren, seven bir erkek onu saklı gizli değil gururla yanında taşımak ister ve teline bile dokunmaya kıyamaz. Boyle tiplerden uzak durmak lazım. Tecrube işte erken anladım ama yalnızlıktan dolayı duygusal boşluğa duşup hata yapmamalı insan