Kızlar fotoğraf koymayı denedim ama koyamadım buraya her neyse yazarak anlatayım.
Bu annemle olan ikinci konum ilk konumu bilmeyenler girip okuyabilirsiniz.
En son size goruşmek istemiyorum annemle psikolojimi cok yıprattı dedim ama maalesef ki dayanamadım gene goruştum. Kızlar ben kapalı bir insandım ve acıldım. Biliyorum belki yanlış birşey yaptım ama ben daha ilk okul 5 e gidiyorken zorla kapatılmış biriyim. Bazen dayakla. Bazen başını kapatmazsan seni carşıya goturmem oraya buraya goturmem asla kısa kollu bile giyemeyen biriydim benim tercihim değildi sevdirmediler bana boyle yaparak.zamanla severek ve kendi isteğimle geri kapanmak istiyorum tabi ki ama zamanla. Neyse benim acıldığımı duyan annem beni butun akrabalarımla kusturdu. Numaramı değiştirdim bir kac ay konuşmadık. Ben kardeşimle konuşurken ozledim eskisi gibi değilim oyle boyle gene inandırdı kendini bana geri onu aramaya başladım ki annem tarafından sevildiğimi istemek sadece tek amacım. En son bir ay once konuştuk ben aramayınca oda beni hic aramadı. Taki bugune kadar. Sabah aradı actım. Neyse oyle boyle konuşurken haliyle samimi olamıyorum birden. Beni hic arayıp sormuyor beni gectim torununu bile merak etmiyor. Ağlamaya başladı ben ona soğuk davranıyormuşum iğneleyici laflar sokuyormuşum ki sadece yaptıklarını kabul etmediğini diyorum. Yememiş yedirmiş giymemiş giydirmiş. Keşke dedim onları yapmasaydın da beni biraz sevseydin. Olursem mezar taşıma sebebi kızımdır dedi kapattı. Arkasından ben mesaj yazdım. Sen şimdiye kadar bana annelik yapmadın. Ama annemsin diye hep ben geldim bundan sonra gelmem sende vicdan merhamet yok bana dayanamayanı evladıma dayanamayanı bende dayanamam bu saatten sonra dedim. O da bana cehenneme kadar yolun var yukseklerden ucuyorsun ama duşuşun muhteşem olacak dedi. Ben hayırsız evlatmışım. Bana hep beddua edecekmiş. Geri kapanmazsam asla evine giremezmişim. Onlara boyle layık olurmuşum ancak. Anne bana şimdiye kadar hic hayır dua etmedin ama sana olmasın gene de hic birsey bana olsun dedim ve engelledim. Hastayız oğlumla beraber cok ağladım. Yaptıklarını asla kabul etmiyor. Hep o haklı hayırlı evladı olabilmek icin kukla olmam gerek beni o yonetmesi gerek. Bilmiyorum şuan gene kendimi cok caresiz hissediyorum. Ve anlatarak icimi dokmek istedim. Yazım yanlışlarım olabilir pek kendimde değilim kusura bakmayın