Merhaba doktor bey
Ben iki yıl once trafik kazası gecirdim ve kazadan sonra iki ay regl olmadım. Daha sonra ki regl lerimde ise regl olduğumu hissedemiyorum hala devam ediyor yani idrara sıkıştığım zaman damla damla geliyor onun dışında yok kazanın etkisi olabilir mi. Uc doktora gittim ayrı ayrı biri prolaktin hormonu yuksek ama ilac tedavisi ne ihtiyac yok dedi (33,5) yumurtalıkların temiz dedi sancım oluyor dedim cok calışıyor yumurtalıkların dedi. Diğeri ise ultrason sonucuna baktı yumurtalıkların temiz, diane 35 draje verdi uc ay kullandım hafif coğalma oldu ama bebekte istiyorum aynı zamanda kullanmadım uc ay sonunda, ucuncu gittiğim doktor ise alttan muayene etti ve kistin var dedi tarlusal adında bir ilac verdi ama kullanmadım onu prospektus te aşırı osterojen hormonu salgılayan, duzensizliği olan kişiler dediği icin kullanmadım cunku aşırı alınan doğum kontrol hapları rahim duvarında kalınlaşma yapıyormuş ve ben adetim duzensiz değil her donem 30 gunde bir yalnız adetim akıntı şeklinde az geliyor ben sebebini bilmiyorum tek aklıma menopoz ve kaza geliyor ne yapmalıyım yada ilacı kullanmalımıyım teşekkur ederim
Daha once de sormuştum sanırım
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Daha once de sormuştum sanırım