kızlar selam, benim eşim serbest meslek sahibi kendi işini yapıyor, saatle cok işi yok. bazen işler sıkışınca gece atolyede calışır sabahlar işlerini halleder. uc gun once geldi eve yemek yedik ben gidiyorum dukkandayım bugun dedi tamam sabah cocuğu kontrole goturucez unutma dedim, tamam gelir uyandırırım seni gideriz dedi. iyi dedim sabah uyandım 11 gibi. tabii kızımla kac kere uyandım da oynayıp ettikten sonra yataktan kalkma saati olarak 11. baktım gelen giden yok arama yok. aradım nerdesin niye gelmedin diye meşgule atıyor. mesaj attım, cevap “x yerdeyim ne oldu” dedim cocuğu goturecektik hani ne diye gidiyorsun? işim var şu an dedi. aradım meşgule atıyor surekli. sonra hic ulaşamadım. hep kapalıydı telefonu. gece de eve gelmedi ne bir haber ne bir şey. artık başına bir şey geldi diye duşunmeye başladım. ta ki kartın hesap hareketlerine bakana kadar. akşam ve gece olmak uzere 2 defa tekelden alışveriş yapılmış 700 lira civarı. sabah kalktım hala gelmemiş. arıyorum kapalı. kp ’yi aradım dedim haberin var mı ulaşamıyorum başına bir şey mi geldi merak ediyorum artık dedim. yok kızım biz de dun konuştuk dedi. delirecektim kızlar yok adam ortada. birkac saat sonra aradı, ağladım artık dedim neredesin sen? geliyorum noldu dedi. ne demek noldu arıyorum meşgule atıyosun mesajlara donmuyorsun senin bi kızın var ben varım hic mi umrunda değil dedim ağlayarak, sen niye boyle yapıyosun dedi aşırı soğukkanlı bi şekilde. hani şov yapma gibisinden. geldi neyse telefonu duşurdum bozuldu tamirden alınca aradım hemen dedi. 700 lirayı neye harcadın tekelde dedim, arkadaşa borc verdim kız arkadaşı gelmiş lazım diye istedi dedi ama cevapları o kadar duraksayarak verdi ki durdu duşundu falan. hic inandırıcı değildi yani. ki benim almam gereken bir ton şey vardı ev icin kızım icin... neredeyse son paramızı arkadaşına vermiş guya. ne diyorsunuz hanımlar başınıza boyle bir şey gelse nasıl davranırdınız?