Merhaba arkadaşlar ben yeni uye sayılırım ilk kez yazıyorum. Nerdeyse 13 yıllık evliyim ve yurt dışında yaşıyorum. Benim problemim eşimle.
Konu şu: 1 ,2 hafta once hasta oldum. Pazartesi ve Salı cok ateşim vardı. Carşamba gunude sabah kalktığımda sinuzitum azmış Yuzum ağrıyordu ve Boğazlarım cok kotu bir şekilde şişmiş konuşamıyordum. Yeni konuşmaya Başlayan Cocuktan farksızdı. O gun kliniğe gittim. Perşembe cuma biraz iyiydim. Bu bir haftalık sure zarfında eşim hic bir şekilde hicbir şeye yardım etmedi. Sabahları 5 yaşındaki kızımı durağa goturuyorum okul Otobusu icin -30 derecede bir kere olsun dur sen hastasın diyip goturmedi ben dediğimde umursamadı yada bırak bugun gitmesin dedi. Akşam calıştığı icin gec geliyor gec Yatıp cok gec Kalkıyor sonrada kahvaltısını soruyor. Hazırlıyorum laf soyluyorum hasta olan benim diye umursamadı. Kliniğe giderken bak cocuğa dedim ben Oğlen calışıcam dedi seninle gitsin yada okula bırak dedi. KıZdım kliniğe gidiyorum gezmeye değil okul senin yolunun ustunde diye yine aynı 5 aylık bebeğimle ve kızımla gittim doktora Allahtan cok uslular. Sonra biraz iyileşince Yuzsuz yuzsuz birlikte olmak istiyor. Kızıncada ne derdin var yine senin diyor bi insan bu kadar olurmu? Cok kırıldım işin kotusu bu ilk de değil ağzını actığında aşkımdan oluyur. Ama gercek hayatta Onunde olsem kalsam haberi olmayacak..........