Merhabalar kızlar nasılsınız iyisinizdir inşallah ben kanarya Size rahatsızlık olduğum bi konu hakkında danışmak istiyorum. Genel olarak iyiyim eşimlede cok şukur iyi gidiyor goruşme sıklığımız ozgurleşmem her şey istediğim boyutta. Kayınvalidemle de aram daha iyi. Gorumcem her zaman ki gibi istekleri bitmiyor ama onu aşabilirim sık goruşmediğimiz icin canımı az sıkıyor.

Gelelim asıl konuya. Kaynanamla ortak bi arkadaşımız var kız aslında benim lise dostum. Biz bu arkadaşımla duğun zamanı iletişimi kestik. Ozet gecmem gerekirse nişan donemimde kendisyle ilgilenmediğim icin nişan bohcasını aileyle goturup kendisini cağırmadığım icin demediğini bırakmadı eleştirdi. Cok zor nişan donemi gecerdim sorunlu bi babam vardı ekonomik olarak kotu durumdaydm pandemiden dolayı duğunum kaldı falan. Her neyse en sonunda kız bana beddualar etti kibirlisin dedi laf soktu durmadı yaptığı iyilikleri yuzume vurdu ki en cok iyiliği universite tercihlerni yaparak ve tez odevini hazırlayarak ben yaptım lafını etmedim. Annesinden engelledi beni nikahımada gelmedi.
Kayıvvalidem hala goruşur beni ilgilendirmez fakat sorun şu. Kaynanamın doğum gunu bizde eşimle gecen hafta hediyesini alıp psta alıp kapısını calıp guzelce kutladık ben tuttum hatta. Zoruma giden şu ki o arkadaşımı 3 4 kere paylaşığ guzel kızım iki gozumun ciceği diye paylaşması ve bana gizlememesi. Ben oğlunun eşi duşunup hediye aldım elin kızı kadar değerim olmadı anlamıyorum aşıırı rahatsım oldum. Dunden beri icim icimi yedi keşke anne bana gizleseydin dememek icin tuttum kendimi. Bizim surpriz hoşuna gitmedi dememek icin tuttum kendimi. Eşime attım dedim ben cok kırıldım bana bize beddualar eden kızın durumu gizlenmeliydi.
Sormak istiyorum size muhtemelen kızıyla damadıyla ailecek komple yine kutlanicak kaynanam cok değer verir doğum gunlerne hatta kızı olmadan ilk kutladık diyede bozuldular bilmiyorum. İcimden tekrar kutlamak gelmiyor gorduğum ilk yerde de sitem edip kırıldığımı soylemek istiyorum sizce ne yapmalıyım ? İnanın goruşmesine paylaşmasına değil lafım gozume sokar gibi gizlemeden ve aileden olan beni bile paylaşmaktan gizlemeden bunları yapmasına aşırı kırıldım. Hicbir şey yapmak istemiyorum ketum gibi durmayı duşunuyorum. Aşırı gergin ve sinirliyim.