Merhabalarrr, bu konu icin ceşitli başlıkları okurken dayanamadım ben de yazmak istedim... umarım yardımcı olan birileri cıkar.
Ben 22 yaşındayım, erkek arkadaşım da 29 olmak uzere. Kendisiyle bir bucuk yıl boyunca arkadaşlık-flort halindeydik. Yaklaşık uc aydır da sevgiliyiz. Ama soyle bir sorun var ki farklı şehirlerde yaşıyoruz. Bu nedenle ister istemez annesinin haberi oluyor her goruştuğumuzde, o bana geldiğinde ya da ben ona gittiğimde. Yani kadının benim varlığımdan haberi var. Gectiğimiz gunlerde kendi aralarında konuşurken "baharda soz-nişan neyse yapalım cok uzamasın" demiş. Zaten ne zaman konuşsalar "yaşın geciyor artık evlenmen lazım" tarzında soylenip duruyor. Aynı zamanda pek mustakbel kayınvalidemin, erkek arkadaşımın 5 yıllık eski sevgilisini unutamaması da cabası. Benim konum ne zaman acılsa, onceki sevgilisini sorup barışmayacak mısınız diye durtup duruyor.
Hanımefendi daha oncesinde beni gormedi canlı olarak. Ama sevgilimin ustune, arabasına sinen parfumumden dolayı kendisi bana "suslu" etiketini basmış durumda. Bir de yeğenine beni stalklattırmış... sadece yuzumun olduğu profil fotoğrafımı gorup "bu kız ailemize yakışır mı?" demesin mi bir de... gereksiz drama. Tanışalım falan diyor da sadece oğlunu evlendirmiş olmak icin mi acaba boyle yapıyor?
Neyse işte benim manita bu Mayıs gibi beni annesiyle tanıştırmayı duşunuyor. Sevgili olarak yeni ilişki olsa da oncesindeki tanışıklığımızdan dolayı onu tanıdığımı duşunuyorum. Ama annesi olacak kadın beni cok geriyor. Ne yapıp gideyim, gideyim mi ya da vazgecip manitadan ayrılıp koşede bir yerde ağlayayım mı? Zaten evlenmek gibi bir planım yokken, yuksek lisans yapar sonra da yurt dışına kacarım derken aşık olup duştuğum konumlara bakın :d