Herkese merhaba aklıma takılan bir konu var acaba ben mi yanlış duşunuyorum sizlerin de fikirlerinizi almak istedim... annem ablamın bir tedavi sureci icin yurtdışına gitti 1 ay kadar once,yaklaşık 3-4 ay da orada kalacak. O gitmeden evvel gorumcemin istemesi-nişanı olacağı konuşuldu. Annem de eşime hayırlı olsun vs demişti. Annem 1 ay kadar once gitti. Biz de Şehir dışından bu toren icin geldik.bu surecte de annemle telefonlaştık ben biraz rahatsızdım, gunluk sohbetimiz oldu. Neyse,Dun gorumcemin nişanı yapıldı. Bugun annemle goruşurken ben kaynananı arayayım mı yoksa sen tebrik ettğimi soyler misin dedi. Ben de sen bilirsin anne ama aramak icap etmez mi daha uygun olur bence ama sen bilirsin dedim. Ben aramayı duşunmuyordum dedi. Niye dedim. E beni arayıp haber vermedi isteneceğini dedi. Anne gerek var mıydı sen zaten eşimden oğrenmiştn hem de burada değilsin neyini haber versinler dedim. Bir tane gelinleri var arayıp soylemeleri gerekirdi ben aramicam sen tebrik ettiğimi soyle dedi. Ben de ben boyle şeylerden hoşlanmıyorum o samimiyeti bulmuyorsan arama anne sen bilirsin ben senin icinden gelmeyen bişeyi iletmeyeceğim aramayacaksan da neden fikrimi soruyorsun ki dedim. Sonra sohbete normal bi şekilde devam etmeye calıştım cunku biliyorum şu an kayınvalidemin yanında olduğum icin onların yanına gitti değişti falan diye duşunecek ama alakası yok...
Neyse aradan bi saat gecti tekrar aradı kaynananı aradım ama meşgul haberin olsun diyor...haber vermene gerek yok anne teşekkur ederim dedim. yani boyle hissetmekte ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama cok tuhaf hissettirdi bana sucluymuşum gibi... annem hic bi zaman insanlarla samimi ilişkiler kuramadı her zaman boyle kim ne zaman aradı ilk kim aradı yok ben gelin anasıyım bu tavırlarda...artık nasıl davranmam gerektiğini şaşırıyorum ve uzuluyorum da.. kayınvalidemle hic bi zaman samimi olmadılar olmasınlar da zaten gerek yok ama boyle tuhaf tuhaf şeyler gozetmesi sinirlendiriyor beni. siz olsanız ne yapardınız ne duşunuyorsunuz?