Kızlar bu konuda cok dertliyim telefonla konuşmayı gercekten hic sevmiyorum eşimde biliyor hep soyluyorum yani.
Ben mesaj insanıyım bir eşim, annem, annenemi ararım gun icinde anneannem yaşlı ve tek yaşıyor arıyorum merak ediyorum normal olarak başka babamı, kardeşimi bile aramam onlarda sevmediğimi bilir ve sorun olmaz.
Gelin gorun ki kayın babam gorumceni ara dedim aramamışsın, beni arama kv ara diyor baskı yapıyor ben de hic istemiyorum.
Eşimde bazen anneme halini hatrını sordun mu diyor 2 gune bir ara diyo sonra karışmam deyip devam ediyor bu baskı beni cok yoruyor.
Hamileyim eşime biraz zaman gecsin daha erken dedim aynı gun annesigile gidip duyurmuş kadın beni aradı doğal olarak soylemedim meğerse biliyormuş

Oda bana hayırlı olsundan sonra seni seviyoruz ama sen uzaksın neden boylesin, gel ben de kal gorumcem ile konuşmuyoruz seni cok seviyor bize uzak durma diyor her seferinde.
Ben zaten yapı gereği sevgimi gosteremiyorum cok sıcak bi insan değilim maalesef.
Ama o kadar kırıcı sozler soylendi ki evliliğimin ilk ayları sırf yatılı gitmediğim icin, kurtaj oldum yine azar işittim sozleri ile dovuyorlar inanın uslub asla yok.
Ben de hamileliğimde karar aldım aramıyorum cok gerek olmadıkca, gormuyorum strese girmek istemiyorum ilki gibi dua ediyorum evimdeyim ama her fırsatta laf yiyorum sonra gel sıcak kanlı ol diyorlar.
Siz cok arıyor musunus bu sorun bizde mi ne cozum onenirsiniz cok yoruldum artık ara, sıcak kanlı ol laflarını duymaktan